elisalarsson

Sparlåga…

Tre veckor sedan sista inlägget, det är näst intill katastrof för någon som vill blogga. Men om jag ska vara helt ärlig så har vi de senaste veckorna gått lite på sparlåga.

Mycket sjukdom och pga det inte alltid så utvilade nätter och dagar. Det hela började med Noahs förskolebaciller. Han bjöd Jonas på en riktig härlig förkylning, den liknade influensa mer än en kraftig förkylning som Noah hade från början och den höll sig i nästan en och en halv vecka. Därefter gav Jonas vidare den till mig men tack och lov har Noomi sluppit den verkar det som. När vi trodde att vi skulle få vara friska insjuknar Noah i vattkoppor och där är vi alltså nu. Han har fått vara hemma hela veckan från förskolan. Det komiska i det hela förvisso är att Noahs bästis som också heter Noah även han är hemma denna vecka med vattkoppor så igår tog jag med båda killarna  ut så att de kunde leka i solen och på så vis kunde den andra Noahs mamma skriva lite mer på sitt examensarbete.

Mitt prio är ju såklart mina barn så om bloggen blir lidande till och från, ja må det vara så då! Men för att förhoppningsvis väcka er nyfikenhet har jag rätt spännande saker på gång just nu. Inget jag kan skriva om nu men jag återkommer när jag vet mer säkert. Spännande och oväntade tider framför mig!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.