elisalarsson

Sockerfria februari

Jag bestämde mig att göra februari till en sockerfri månad. Nu har det gått 10 dagar och märker jag någon skillnad? Ja det gör jag verkligen! De första 4 dagarna kände jag av någon sorts abstinens! Men det har gått fort den här gången att bli av med den. För visst kan jag bli sugen emellanåt men inte alls på samma sätt och det blir lättare och lättare att avstå. Jag har testat mer nyttigare alternativ utan raffinerat socker. Jag har även märkt skillnad på vågen, nästan ett kilo mindre väg jag… dock vill jag poängtera att det är absolut inte det viktigaste för mig eller det jag strävar efter men visst är det ett bonus! Det viktigaste för mig är att må bra, orka mer och att min kropp ska bli stark!

För ett tag sedan köpte jag dessa nya yogabyxor. Jag äskar dem för att de är så höga i midjan. Det är enligt mig mycket skönare än de som sitter lågt. Men visst är det en smaksak. Dessa köpte jag på H&M. Jag har aldrig tidigare testat deras träningskläder och har ingen aning om kvalitén. Men jag tänker att man måste inte alltid lägga en förmögenhet på träningskläder för om vi ska vara ärliga kan de vara rätt dyra emellanåt.

Nu när det gått tio dagar och det har gått väldigt bra samt att jag börjar se resultat i ökad energi blir jag pepp på att fortsätta månaden ut och vem vet jag kanske t om förlänger perioden!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.