elisalarsson

Pulkaväder?

Nej Noah det är inte snö ute det är lite frost bara. Det sa jag för två timmar sedan när vi traskade iväg till förskolan. Han vill så gärna åka pulka och nu verkar det som om han kan får sin vilja igenom

De senaste två veckorna har Noomi sovit riktigt dåligt. Vissa dygn har jag funderat på om det ens är lönt att gå och lägga sig på kvällarna. Hon har en rätt känslig liten mage med mycket kramp. Men jag tror (hoppas) att det vänder nu. Sedan fyra dygn har hon sovit riktigt bra och jag känner mig som en ny människa! Med riktigt bra menar jag att hon sover i två tapp under natten. Den första omgånen har nu varit mellan 4-5 timmar i streck, efter matning och blöjbyte sover hon mellan 3-4 timmar till i streck.

Idag efter att jag lämnat Noah på förskolan var jag pigg, pigg nog att ta min morgonrunda som tar ca 75-80 minuter. Det är skönt att få röra på kroppen igen och att få flåsa lite igen. Noomi mår ju också gott av att få frisk luft och hon älskar att åka (sova) i sin vagn.

Nu är jag hemma, har satt på diskmaskin städat lite i köket och plockat undan i vardagsrummet. Noomi sover fortfarande och jag bloggar, dricker en kopp te och jag är inte ens trött.

Ute snöar det på riktigt för första gången denna vinter och jag funderar på om jag ska överraska Noah vid 14:00 när jag hämtar honom med varm choklad, smörgås och pulkaåkning. Kan man ens åka pulka på denna ”första” snö?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.