elisalarsson

Nu börjar vardagen.

Från och med idag är vår nya vardag igång och jag som är hemma behöver skapa lite nya rutiner. Jonas är tillbaka på jobbet och det finns ingen längre ledighet inplanerad ända fram till han går på semester.

Nästa vecka börjar Noah på sina 15 timmars och jag måste på något vis få ihop det även för Noomi. Jag har en plan! Haha, vore ju inte jag annars. Idag väckte jag Noah strax efter 07:30. Då hade jag i lugn och ro hunnit byta blöja på Noomi. Vi åt frukost framför tvn och tittade på Musses klubbhus på Netflix. Vid strax före klockan 09:00 började Noomi däcka igen och det är prefekt för det är just den tiden som vi kommer att vandra till förskolan tre dagar i veckan. Kommer det att fungera varje morgon? Nej, troligtvis inte! Jag är bara tacksam för de dagar som det kommer att fungera.

Min tanke är att jag efter lämning av Noah ska fortsätta och ta min morgonrunda. Noomi får på så vis fortsätta att sova i hennes älskade vagn och jag får röra lite på mig. Men jag har på förhand bestämt att vara snäll mot mig själv. Noomi sover just nu dåligt om nätterna. Hennes mage är strulig. Hon har mycket kramper och är rätt gasig. Tack och lov kommer de där små fisarna ganska snabbt och hon har inga probelm med att rapa heller. Men hon sover som mest oroligt mellan 00:00 till ungefär 04:00. Hon somnar gott men vaknar helt plötsligt och man ser att hon har så ont i sin lilla mage. Det är ganska lätt att trösta henne och hon somnar om för att sen upprepa samma sak! Vi sover ca 2 timmar åt gången.. För mig gäller det att hitta en balans. Inte känna efter tröttheten för mycket men även se till att försöka sova när jag har möjlighet och behöver det. Hennes mage krampar inte alls lika mycket dagtid och då sover hon cirka 4 timmar åt gången. Förhoppningsvis ger dessa kramper med sig snart så att både hon och vi får mer sömn inom kort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.