elisalarsson

Finbesök denna helg

Jag känner hela tiden ett sådant starkt behov av att börja varje inlägg med att ursäkta att de kommer med för lång mellanrum. Min ambition är fortfarande att få till detta och att det ska komma löpande inlägg med max någon dag emellan.

Vi mår förövrigt bra i vår lilla ”bebisbubbla”. Vi har visst fått en liten nattuggla! Någonting som vi måste börja jobba på, dock är hon bara tre veckor i morgon. Men förutom uppesittarnätter så mår vi toppen. Vi börjar lära känna henne och lära känna hur vi är som familj på fyra istället för tre. Jonas är tillbaka på jobbet och vi måste nu skapa oss en helt ny vardag men helt nya rutiner. Jag inser mer och mer hur viktigt någolunda välfungerande rutiner faktiskt är för mig. Det är genom rutiner som jag bäst klarar av att reducera stress och press. Det är så jag funkar bäst som människa!

Idag får vi finbesök! Idag kommer mormor! Noah längtar så mycket men är lite sur för att morfar inte kan följa med. Dock kommer de båda den 20 december igen eftersom detta år går julen av stapeln hemma i Göteborg hos min bror och hans fina sambo och deras nya lägenhet samt hemma hos oss. Vi delar av det lite tänkte vi.

Men denna helg ska jag, Noah, lillasyster och mormor/mamma hänga. Jonas ska iväg på 40 årsfest lördag till söndag så han går det ingen nöd på det heller!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.