elisalarsson

Skaldjur blandat med Halloween de senaste dagarna!

Nu var det ett tag sedan igen! Jag har just för tillfället ett rätt ”händelselöst” liv pga sjukskrivning. Jag har extremt lite energi, trötthet pga dålig sömn och ont, ont, ont, men de senaste dagarna har ändå varit rätt intesnsiva!

I lördags var jag på en mysig och välbehövd tjejmiddag hemma hos Emelie. Vi åt gott (som ni kan se på bilden ovan). Vi hade bra samtal och mycket skratt. Ett gäng med fanstastiska och vackra mammor om jag själv får säga det. En kväll som jag tror att vi alla var överens om var extremt välbehövlig! Javisst var jag helt slut efteråt och spenderade stora delar av söndagen i sängen, men jag tycker att det var så värt det!

Inatt sov jag väldigt dåligt och har varit väldigt trött hela dagen. Men trots sömnbrist och väldigt ont är jag glad över att vi lyckades genomföra allt det som vi idag skulle göra. Noah har klippt sig och vi har i eftermiddag/kväll varit på Halloweenfest hemma hos Emelie och Vincent. En massa barn, en massa gott och lek, lek, lek! Noah älskade såklart det! Jag intog soffan ganska snabbt vilket var en förutsättning för att jag skulle klara av det hela. Satt där och pratade på. Det var en del bra samtal medan barnen fritt lekte utan större incidenter. Noah var utklädd till ett skelett med Batman mask (hans val).

När vi väl kom hem var vi båda helt mosiga efter dagen. Noah somnade mycket tidigare än vanligt och jag själv lyckas visst skriva ett blogginlägg, tänka sig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.