elisalarsson

Vardagens verklighet.

Igår var jag förbi jobbet och hälsade på min klass. Jag har tidigare sagt att jag inte kommer att blogga om jobb alls och det ska jag försöka hålla. Jag har skrivit ett lite längre inlägg på mitt instagramkonto om det, är ni vän med mig där kan ni gå in och läsa det under bilden med alla fantastiska teckningar.

Igår efter att jag hämtat Noah på förskolan ville han väldigt gärna gå till lekplasen bredvid. Trots trötthet och en del värk kunde mitt mamma hjärta inte säga nej till honom. Vi var där i en och en halv timme. Där lekte han med en del av sina förskolekompisar. Den lekplasen har blivit en liten samlingsplats för alla oss föräldrar och barn efter förskolan.

När vi väl kom hem började klockan att närma sig 17:30. Det var en rätt trött och hungrig liten kille som inte längre var på det bästa humöret jag fick hem. Han sken däremot upp igen som den solstrålen han är efter att hans magen fick i sig lite energi igen.

Idag skiner solen igen här i Göteborg och jag och Noah har tagit oss en lång frukost innan vi ska göra oss i orning och åka för att hälsa på farmor och farfar i Borås. Han ska sova över där medan jag åker hem för lite vila. Jonas hämtar upp honom i morgon på väg hem från den stad han befinner sig i under denna höst. Skönt att vi har helgerna tillsammans i alla fall.

Önskar Er alla också en fin dag vad ni än gör.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.