elisalarsson

Sista lördagen i augusti!

Nu ska jag försöka mig på det här inlägget samtidigt som Noah till och från försöker förhandla sig till lite mer lördagsgodis innan maten. Tänk vad härligt med lördagsmorgon! Att få sova ut! Noah vaknade vid halv nio i morse. Jag vaknade då Jonas klocka satte igång. Han jobbade sitt dagpass idag så han hade ställt klockan på sex. Att somna om är för tillfället inte min starka sida.

Trots tidig morgon eller jag kanske skulle säga tack vare tidig morgon fick vi en hel del gjort här hemma. Innan lunchtid hade jag och Noah hunnit med att dammsuga och tvätta alla golv i vår lägenhet. En tvätt åkte in i maskin och hängdes upp. Köket fick sig en storstädning och därefter åkte vi iväg och åt lunch ute. Noah blir mer och mer av en underhållare märker jag. Han skojar och skämtar nästintill hela tiden. Vi fick oss en massa skratt medan vi tillsammans lunchade på tu man hand. Jag behöver nog inte skriva att han nog är min absoluta favorit att luncha med.

Ett tips till er som bor nära eller lite längre bort. Lekplatsen vid Härlanda Tjärn är väldigt mysig. Den är inte jätte stor, några gungor, två tipitält av trä och lite annat. Stranden blir som en enda stor sandlåda speciellt i slutet av sommaren då vädret är kallare och badgästerna lyser med sin frånvaro. Vill man finns det grillplats om man har lust att grilla till lunch. Idag lekte vi där. Noah gungade och lekte att han var pirat. Därefter bjöd han mig på pizza i tipirestaurangen. En lugn och skön dag tillsammans med den viktigaste personen i mitt liv.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.