ELISABETH

En fredagslista:

Veckans chock: Pluggchocken?! HALLÅ, hur fasen hade jag kunnat missa att det skulle vara svårt att plugga? Lyckades i alla fall lämna in min första uppgift igår, får hoppas att den blir godkänd.

Veckans köp: Igår tog jag mig faktiskt i kragen och köpte ett gymkort, gäller ju att utnyttja studenrabatterna! Nä men seriöst, nu måste jag vara lite snäll med min kropp och fixa några muskler.

Veckans överdrift: Mitt sockerintag? Ska det vara så här att plugga kommer min mage bryta ihop och alla tänder ramla ut före jullovet.

IMG_7268 (1)

Veckans roligaste: Att jag och Jenny äntligen kommit ut med att vi ska bli föräldrar till en podcast-baby!

Veckans svåraste: Att plugga och vara utan Åke hela dagarna. Två helt nya saker på en gång, ingen särskilt angenäm. SÅ RÄDD att Åke ska sluta älska mig!  Idag och alla fredagar är jag dock mammaledig eftersom Leif är på jobbet, så jag passar på att klänga mig fast vid min stackars avkomma så mycket jag kan.

Veckans bästa bild: Den på mig och hejhejvardag från i söndags. Vi hade skrivit lite mail och Facebooks till varandra innan och jag kände redan då att det här var en person jag verkligen gillade. Sen träffades vi, alldeles för kort, på eventet i söndags och det kändes som att vi hade setts flera gånger innan? Ni vet när det bara är så lätt? På den korta stund vi sågs hann vi prata urringningar, menscykler och fettprocent. Har kollat på vår selfie flera gånger sen dess, för den gör mig så glad. /otäck person

IMG_7234

Veckans allmänna känsla: Sorg, vrede, uppgivenhet. Nu måste vi göra något åt situationen i vår värld! Jag har precis börjat fila på ett bidrag som jag hoppas kunna fixa under helgen.

Veckans upptäckt: Min och Leifs gamla blogg! Vi startade den precis när vi flyttade till vårt hus för fyra år sedan och tanken var att vi skulle dokumentera alla framsteg i renoveringen. Vi kämpade på rätt bra och det är så kul läsning! Om ni är sugna på att kolla in på den, hittas den HÄR.

Veckans mest otippade: Jag var i stallet igår?! Är rädd för hästar och allmänt tafatt i stallmiljö men har man en superkompis som är hästtjej och båda har småbarn och överfulla scheman, då får man helt enkelt ses när det går. Igår pratade vi senaste nytt samtidigt som det mockades, ryktades och undveks bakben. Jag hittade för övrigt nya muskler i vänster överarm efter att ha slängt ut bajs från en hästbox. Mycket nyttig upptäckt! Nu tycker jag att vi alla gemensamt håller tummarna att den ståtlige hästen vinner dagens lopp!

IMG_7321 (1)

Hoppas ni alla får en fantastisk fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tove

  Elisabeth! Ska du till Stockholm den 28:e på Loppis event? Jag är inbjuden och funderar på att åka men det känns såå läskigt att åka så långt ensam med min bebis! :O

 2. Caroline

  Åh vad avundsjuk jag blir på dina Stockholmsresor och möte med nya vänner!! Själv känner jag mig låg och dassig – föräldraledig, mysbyxor och frånkopplad från världen. Mina vänner är mestadels genom jobbet och är man inte där glöms man bort i alla roliga sammanhang 🙁

  1. elisabethlindroth

   Åh, känner SÅ igen mig. Dagen efter min roliga helg i Stockholm satt jag i noppriga mysbyxor med hög mammaknut och läste pedagogik och kände mig direkt frånkopplad igen. Så tvära kast! Det dock härligt att försöka hitta tid till såna där intensiva dygn/timmar där man får vara sig själv, och inte bara mamma! Kan leva på energin ett bra tag!

 3. lin

  Plugget kan vara överväldigande svårt de första sex månaderna. Sedan kommer man in i strukturen och det blir betydligt lättare. Slår aldrig fel!