ELISABETH

En dag med me&i

I torsdags hängde jag en hel dag på fantastiska Scandic Grand central i Stockholm tillsammans med Fnulan, Jennifer, Angelica och Kajsa Stina. Vi har alla fått turen att vara bloggambassadörer för me&i i höst, vilket känns helt underbart kul! Vi träffade också Marita och Matilda, som jobbar för me&i och vi fick information om märket och höstens planer. Matilda visade oss också hela höstkollektionen och ALLT är så himla, himla fint! DSCN4302 DSCN4296 DSCN4294

Eftersom jag har Åke, blev jag så klart mest förälskad i bebiskläderna, varje plagg kändes helt klockrent! Även kläderna för de äldre barnen var så otroligt fina och genomtänka. Det finns dessutom en damkollektion som vi fick bekanta oss ordentligt med, prova ut storlekar och även fotograferas i, väldigt mycket snyggt kan jag lova! Grand central är ett så oerhört vackert hotell, så det fanns många bra ställen att fota på, bilderna kommer jag få tillgång till under helgen och lovar att visa!

DSCN4298 DSCN4299

En tröja som jag förälskade mig extra mycket i är ”V-neck top”, ett plagg som är så min stil, eftersom jag är ute och går 70% av mitt liv känns det som. Den är luftig och sval men känns samtidigt så jäkla snygg! Två flugor i en smäll helt enkelt. Den är dessutom lite mer åtsittande längst ned, vilket gör att den skapar lite mer rymd kring magtrakten och inte känns så obekvämt tight som många tröjor gör, särskilt efter en graviditet. Det känns som en tröja som passar ungefär jämt!

DSCN4329

DSCN4331

Har knappt tagit av mig den sedan jag kom hem, det är väl ett bra betyg?

Ni hittar alla kläder på me&i’s sida, missa inte heller att gilla dem på Facebook och på Instagram heter de meandiinternational!

Sammanfattningsvis var det en rolig dag med intressanta och härliga personer. Jag ser fram emot hösten!

2015-08-20-2034_55d61da5e087c31d11be0e34

Lånade denna bild från Angelica, här ser ni också fotografen Sandra. Klänningen jag har på mig är en dröm förresten! SÅ SKÖN.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Vilket äventyr du är med om! Så roligt!!!
    Min svärdotter och barnbarn har kläder från Me&I och de är så fina med bra kvalitet! Kul! 🙂