VIP Motorcross vm

nu styr vi bilen från Kungälv och upp till Uddevalla för en FM på motorcross VM. Vi är inbjudna VIP och om Jag förstod det rätt har Man som VIP en egen fil till banan från Uddevalla om det skulle uppstå kö och så får man garanterad parkering precis vid banan. Robin är gammal motorcross åkare så han är eld och lågor, jag har aldrig varit där så skall bli kul att se :) 

   
 
Tjejerna är redo, finns några läsare på plats? :)

Sommarfamiljen

nu lämnar vi snart fortet för lite mys på stan. Hailey fick välja sin favoritklänning, chloe kör newbie och jag skönaste och snyggast klänningen från Boob :) 

   
    
   

Följ mig på Instagram

Annons

Sunny day

man vill verkligen suga ut Allt från dessa soliga härliga dagar. Snart är de förbi så allt med hus och trädgård får liksom ligga lite på vänt :) det kommer snart Regn igen och då kan man stå på alla fyra och rensa ogräs. Idag fick jag allafall tvättat bilen och Hailey hjälpte till. 

   
 Min stora fina tjej. Hon sov över hos mina föräldrar förra natten och jag höll nästan på att börja gråta för att jag saknade henne så mycket :) tur det bara var en natt. Hailey hade allt saknat oss med, men mest chloe tror jag :p 

   
 
Jag har även passat på att sola idag medan chloe sov :) även hon blir tagen av värmen. Jag höll även på att skratta ihjäl mig när mamma höll C, hon är så mörk min mamma och chloe är helt vit : p

   
    
    
 
Hoppas ni haft en fin dag <3

Sunsafe suit och flipflops

Äntligen sommar, sol och värme. Jag tappade lite hoppet när det mer eller mindre regnat hela våren, men lite sol och värme har fått nu och jag njuter av varje sekund. Jag satt igår och kikade på uv dräkter till chloe, hon vistas inte i solen, men i september skall vi till grekland och då blir det en del sol och bad och självklart lär hon vilja göra ett dopp eller två. Så när jag ändå beställde ett par flipflops till H beställde jag en solhatt och en snusade suit till C. Jag fullkomligen älskar Next kläder och deras snabba leveranser hem till dörren. Ni hittar uv kläderna HÄR !

950-914-G30s

953-793-G30s2 993690

Annons

Använd solskydd på era barn

nu kommer ett inlägg som jag inte i min vildaste fantasi skulle tro att jag behövde skriva. Men nu i två dagar har jag sett små barn med rödbrända armar och ben. Nog att vuxna inte har vett att smörja in sig och bränna sig, men att inte skydda sina barn är för mig helt otroligt. Vi vet idag hur farliga solens strålar är och senast nu på morgonen dök en artikel upp att inte solkräm skyddar mot cancer och att fler barn drabbats av cancer. Varje dag drabbas flera av beskedet hudcancer och en bidragande faktor till det är den skeva synen av att inte skydda sin hud mot farliga strålar. Jag har själv legat där med olja i solskydd och bränt mig rejält, var det värt en natt med klåda och bränd hud? Inte direkt. Även om jag älskar en solkysst look så får jag bygga den långsamt och inte med en lätt röd nyans på 2 dagar för att sedan tapp hälften när jag flår. Man kan också välja att lägga en spraytan som kostar ca 250 :-, detta är inget solskydd men man slipper den kritvita looken medan man solar huden under :)

Men till det viktiga, smörj era barn och välj solskydd som faktiskt fungerar, även om de lever i vatten skall det inte åka av utan hålla hela dagen. Jag har Smörjt Hailey med evy kids 30 varje morgon form topp till tå, sen har hon badat och lekt oavbrutet till sen kväll (med många pauser i skuggan). Hon har varken bränt sig eller fått sand på kroppen som fastnat i en kletig solkräm. Nu rekommenderas det även att smörja ett par gånger till mitt på dagen som vi alltid gör när vi är utomlands eller vistas längre stunder i direkt solljus. Men hittills har det räckt för oss att bara smörja på morgonen över allt och inte en röd ton så långt ögat kan nå. Evy går ner i huden och skyddar på djupet. Evy rekommenderas även av hudläkare för att vara det absolut säkraste solskyddet. Evy går även stt använda från 6 månader så ha de under uv dräkten är ett hett tips :)

  

Här har vi sötnosen förra året, insmörjd och glad :) ni kan köpa evy bland annat HÄR!

//detta är INTE ett sponsrat inlägg !

Härlig dag i solen 

livet känns så mycket enklare när solen lyser och barnen är glada. Vi är uppe i Lödöse igen hos mina föräldrar och badar i poolen. Så lyxigt med uppvärmd pool så barnen kan bada utan att frysa och inte vi heller. Chloe är ännu mer stabil idag och i morse fick jag till och med en film på instagram :)   

   

Profilkläder

lite ute i sista sekund men idag fick jag beställt kläder till Falsterbo :p det blir 3 pikéer var med logga bak på ryggen. Lite synd att de inte hinner komma innan helgen då vi skall som VIP på motorcross VM, men så kan det vara när man är ute som sagt i sista sekund. Vi beställde från ett företag här i Kungälv och vi valde Pelle p pikéer, snygga enkla och stilrena :) 

   
 
Jag var tvungen att ta en rosa och sen en enkel vit och svart. Har jag några läsare som skall till Falsterbo iår? Ni måste besöka tessieshop som kommer att ha ett stort tält på plats. Jag kommer även att göra ett fotojobb för ett nystartat företag när vi ändå är nere :) många bollar i luften, men jag älskar det. 

Annons

Godmorgon vlogg

För att göra något annat så kör vi en liten vlogg såhär på morgonen :) hoppas ni får en toppendag, följ oss gärna på instagram för mer bilder och bättre uppdatering :) Ni hittar oss som vanligt på frureinhold.se, kan även hända att det kommer lite uppdateringar på min youtubekanal :)

Nya amningskläder

Detta med kläder och amning är ett planeringsarbete i sig. Jag älskar kläder och brinner för mode, dock tycker jag att utbudet av just amningkläder är begränsat. Det finns endel men inte så mycket i min smak. Men så av en slump gick jag in på boobdesign.se för att kolla efter en ny amingsbh, jag älskar deras amingsbh:ar, så bra stöd och jättemjuka. När jag ändå surfade runt hittade jag på deras rea att de sålde ut både amningströjor och klänningar. Jag passade då på att beställa en tröja, en amingsbh och en klänning. Jag hoppas de är så bra som jag tänkt mig 😛

large large1 large2

 

Klänningen hittar ni HÄR , Tröjan HÄR och Bh:n HÄR :)

Vilken härlig dag 

Det är helt förståeligt att statistiken går ner under semestern, så gör även bloggandet. Dock verkar inte företag ha semester för hjälp vad mycket det är just nu. Jag kan nästan känna mig på gränsen till utmattad då jag vill så mycket men tiden finns liksom inte där. Eftersom att jag är mammaledig sköter jag allt jobb på helgerna vilket gör att det buntas upp rätt mycket och därav ingen vila. Men älskar man det man gör så är det bara att fortsätta. Jag får vara noga med att lyssna på signaler bara. 

Idag har varit en underbar dag. Solen skiner och äntligen kan man bads utan att frysa ihjäl. Till och med chloe badade idag vilket hon tyckte var helt ok, dock var det lite läskigt :p jag hoppas ni alla är noga med att smörja er nu när solen äntligen tittar fram. Vi kör led evy och ingen i familjen har bränt sig på flera år. Den går stt använda från 6 mån :) 

   
    
  
Solen är allt bra härlig :)  

Annons