Pre solar – BUS

Jag har fått möjligheten att testa en helt ny BUS, den är gjort på aloe vera och doftar INTE som vanlig BUS. Produkten vårdar huden och förebygger förtidigt åldrande, den bidrar också till att huden fortare blir brun genom sitt innehåll. Den stödjer hudens egna regenereringsskydd och stärker hudens melaninprocess genom ett verksamt ämneskomplex. Produkten bör smörjas in gärna en gång om dagen och för bästa brännan på semester börja gärna minst en vecka innan avresa för att bygga upp och förbereda huden för solen. Aloe vera ger en lugnande och läkande effekt på huden vilket jag tycker om.

IMG_6046.JPG

IMG_6047.JPGJag har fått möjlighet att ge er läsare 10 % rabatt när ni beställer denna BUS. Maila er order till Order.sofilr@Gmail.com och uppge frureinhold så drar hon av det från priset. Jag kan varmt rekommendera denna produkt om ni som jag avskyr BUS doft :p denna doftar som vanlig lotion och genom att en har aloe vera i sig ger den huden en härlig känsla och vårdar på djupet.

 

Sveriges bästa gata

Idag fick jag ett mail på min instagram. Det var från Carola som bor i stenungsund, hon berättade för mig att hennes gata blivit nominerad till sveriges bästa gata. Otroligt roligt att en gata så nära mig blivit nominerad och ligger nu top 3 i sverige 😀 Såhär lyder motiveringen till varför just denna gata är så speciell.

Vi är en gata men stor variation i ålder på människorna som bor här.  Vi hittar på mycket roligt för barnen ex Color me rad loppet, tomten som kommer på besök och samlar in önskelistor innan jul, adventsmys. Vi bor som i en cirkel och barnen springer mellan husen och är väldigt skyddade från omvärlden.

Ni kan även se filmen om gatan HÄR!

IN OCH RÖSTA !

Tävlingen är i samarbete med postkodlotteriet där vi också är medlemmar i. Vi har inte vunnit storvinsten än, men vid varje dragning håller vi såklart tummarna 😀

5565b15e169ed

Följ mig på Instagram

Annons

Sol i stan 

äntligen lite sol i stan, tyvärr är det kortvarigt och redan imorgon skall det regna igen :( så deprimerande. Jag har allafall varit nere i stan och lunchat med mammsen. Jag fick också shoppat lite och bland annat ett par riktigt snygga byxor i en ny öppnad butik. Den ligger på Kungsgatan och heter ft fashion :) de har riktigt mycket härliga öppningserbjudanden som ni inte får missa :) bild på dom kommer inom kort :) chloe och Hailey fick också lite nytt. 

   
 

Medela bröstpump

Som ni vet har jag ett samarbete med medela, där jag fått möjlighet att testa deras swing maxi. Det är en bröstpump där du kan pumpa båda brösten samtidigt och på så sätt spara tid och öka produktionen av mjölk till ca 18 %. Chloe är nu lite drygt 1 månad och jag har använt pumpen ett par gånger i veckan. I början pumpade jag för att stimulera mjölkproduktionen. Detta med anledning av att amningen inte alls fungerade med Hailey och ville nu försäkra mig om att det skulle finnas tillräckligt med mat. Sen har jag valt att pumpa ur så att Robin skulle få möjlighet att anknyta till Chloe på samma sätt som jag gör med amning. Jag eller vi tycker det är viktigt med två föräldrar som får möjlighet att anknyta lika mycket eller åtminstone nästan lika mycket.

swing_maxi_key

breastfeeding_starter_kit_new_for web

 

 

Jag fick också med ett start kit som innehåll bröstvårtskräm, förvaringsflaskor och påsar, steriliseringspåse, bh inlägg och matningsnapp. Jag brös senast som i morse in en portion med mat om det skulle krisa eller om jag allt förmodan blir sjuk och inte har krafter till att amma. Påsarna är supersmarta och tar ingen plats alls, var dock noga med att märka allt med datum etc. Fryst mjölk håller länge, men det får inte gå för lång tid. Var också noga med att tina mjölken långsamt och inte i micron, då finns risken att näringen försvinner och det vill man inte. Ni kan också läsa mer om förvaring av bröstmjölk på 1177.

IMG_5959.JPG

Jag är otroligt nöjd med pumpen och kommer fortsätta att använda den vid behov. Är ni ute efter en pump eller funderar på om ni skall köpa en eller ej, tveka inte, för hur det en blir med aming etc så är den  till stor hjälp.

Annons

Videoblogga

okej utan att sätta kvällskaffet i halsen, vad tror ni om att jag och Robin videobloggar en gång i veckan med nytt tema varje vecka XD det hade kunnat vara en rolig grej och något nytt till bloggen. 

Vad tror ni? 😀 

  

Hailey modellar theflagshipcompany

idag fick Hailey hem ett paket med ett ur sött kit med kläder från theflagshipcompany.com. Det bestod av ett linne, en kjol och ett diadem i härligt marint tema. The flagship company är ett företag som säljer riktigt snygga kläder och finns i nästan hela Sverige. De sälja via homoparty, via deras hemsida eller i olika popup stores 😀 jag har fått möjligheten att ha ett party hemma med 20 % rabatt på deras webshoppriser :) så vill ni besöka mig i Kungälv för ett party får ni lämna en kommentar :) Hailey gillade sina kläder och det lär bli en favorit i sommar :) 

   
       

Sponsrad video: Best Western – Ge bort en hotellfrukost

Tänk att bara få släppa allt och få två timmar för sig själv. Vem känner du som behöver komma ifrån en liten stund? Det är kanske dags för din mamma eller syster att få koppla av och bara njuta en stund? Föreställ dig att någon annan har gjort i ordning frukosten. Att frukostbordet dignar av allt man älskar. Och att man sedan slipper ta hand om disken. Låter inte det som världens bästa Mors dagpresent? Best Western Hotels har skapat en tjänst där du kan bjuda en vän (eller mamma!) på en lyxig hotellfrukost – kika på videon och klicka dig vidare för att läsa mer!

//Detta är ett sponsrat inlägg

Annons

Tävling i samarbete med sleepcarrier

När jag var på ett Event i våras hade jag turen att vinna en sleepcarrier. Den har blivit en favorit även hos oss och främst för chloe att sova i. Den fungerar som ett babynest just nu, men sen när hon blivit lite större är den perfekt som lekmatta. Jag upplever att chloe sover bättre när hon ligger nedbäddad i sin sleepcarrier och mycket beror nog på att den känns så ombonad och mysig :)

Jag har nu fått möjligheten att tävla ut en sleepcarrier till ett värde av 1695 :-

 

Kort info: Sleepcarrier är Framtagen för att underlätta för barns sömn, genom sina 4 funktioner görs den till alla familjers favorit. SleepCarrier rekommenderas av barnpsykologer då dess användning underlättar anknytningen mellan barn och förälder. Bland annat hjälper SleepCarrier mot kolik. SleepCarrier är en mjuklift som passar i nästan alla barnvagnars liggkorgar. Den medföljande selen gör att du enkelt kan bära ditt barn till sömn och på ett enkelt sätt lägga ned ditt barn utan att riskera att barnet vaknar. När du lagt ned barnet kan barnet fortsätta sova i SleepCarrier som Babynest eller så kan du fälla ned kortsidorna så att SleepCarrier blir helt plan som madrass att sova eller leka på.(källa

För att tävla:

1. Gilla sleepcarrier & en chic mammas bekännelser på Facebook

2. Kort motivering till varför du vill vinna!

För extra chans att vinna, dela inlägget som ni hittar på en chic mammas bekännelser facebooksida

Tävlingen avslutas 5 juni 00.00 Lycka till!

5 saker som skiljer bloggare från vanliga dödliga

Eftersom jag älskar listor tänkte jag dela med mig av ännu en lista, denna gång med en humoristisk touch 😀 Som bloggare och gärna en som lever på sin blogg eller åtminstone tjänar pengar på den får ofta kommentarer från vanliga dödliga som inte alls förstår det där med att blogga. Jag tänkte lista 5 saker som skiljer oss bloggare från vanliga dödliga, ta det med en nypa salt och se humorn i det.

1. Jag kanske också borde starta en blogg..

Standard kommentaren är att det verkar så enkelt att blogga, bara skriva lite om sitt liv och vips blir man topbloggare och företagen öser produkter över en. Jag får nog en kommentar som denna minst 1 gång i veckan, antingen över sociala medier eller irl. I början blev jag otroligt stött av det, men idag rinner det bara av. För visst skriver vi bloggare till viss del om våra liv, men det är så mycket mer arbete än att bara knappa lite ord på en skärm. Ni kan läsa om ett inlägg jag skrev för ett tag sedan om att starta en sån där blogg :)

2. Anonyma kommentarer..

”dina barn är fula..” ”du är ful” ”din blogg suger” ” oj shit det är inte konstigt att barn mår dåligt med en sån mamma” detta är vardagsmat för en bloggare. Som bloggare är det legitimt att få skit kastad på sig utan att under några omständigheter få försvara sig. Nä för skulle vi så mycket som lyfta ett enda namn eller en enda kommentar här så att läsarna kan se är vi svin och supertaskiga. Men att få ta alla troll är liksom grädde på moset, det får vi stå ut med om vi skall ha en stor blogg, inga konstigheter.

3. Du är faktiskt en förebild..

Som bloggare kommer en del skyldigheter, så är det absolut. Vi har yttrandefrihet, men med rättigheter kommer också skyldigheter, inga konstigheter alls. Detta tycker jag att de flesta stora bloggare sköter fint. Dock står det ingenstans i yttrandefrihetsgrundlagen att vi på automatik skall agera förebilder och skall följa andras önskemål på hur vi skall publicera våra bilder eller texter. Jag är noga med att hålla en god ton i min blogg, men jag kan lova er att många stör sig även på mig.

4. Bloggare är unga tjejer och intresserade av mode..

Svårare än så är det inte. Fast jo, lite sanning med modifikation finns det allt. En blogg kan påverka andra på så många olika sätt och en blogg för mig är ett hav av inspiration. Många som inte alls läser bloggar har en miljon förutfattade meningar om vad en blogg är och inte ens hälften stämmer. En blogg kan ha mycket yta, men den kan också förändra en människas liv och vara en inspirationskälla som man aldrig hade fått om man inte läst just den bloggen.

5. never a bad photoday..

Något som bloggare ALDRIG har, läs aldrig, är en dålig fotodag. Allafall inte om man skall tro de bilder som publiceras. Inte ens när rubriken lyder, ‘bad hairday’ eller ‘nofilter’ eller ‘no makeup’ ändå är bilderna flawless 😀 Har man inga kort för dagen går det också bra att ta ‘en favorit i repris’. Sen en till rolig anekdot till detta tema är att varje gång man skall ta en groupie vet bloggare exakt hur de skall stå, vilken sida som är ”rätt” och vilka filter som funkar. Bloggare har också minst 5 appar som redigerar, fixar med collage eller styr deras sociala medier.

Som bloggare får man också höra att det inte är kul att ta kort tillsammans med en för man är så omständig och att få någon att ta en bild är lönlöst, större suck går inte att få xD Något som bara bloggare förstår är också att det krävs minst 10 bilder och inte bara ett klick  för att få en bra bild :p

10003987_10151969939730759_7487639128625273502_n

en bild från bloggerfy kontoret förra året, visst syns det att det är ett gäng bloggar 😛

 

Rea tips

nu kommer lite shoppingtips för att kicka igång denna måndag och löningsdag 😀 det är fortfarande ingen värme att tala om men lika bra att ladda upp med lite sandaler till kidsen och sneakers till oss vuxna. Fram tills ikväll 23.59 kan ni fynda märkesskor till 30-50% rabatt :) Ni hittar sidan HÄR 

   

Jag kan inte få nog av sneakers och kavat är to die for !  

Annons