Elina Casell

FERRARI

Här är några bilder från i torsdags och igår, i torsdags så var jag och Michelle på ett event på W där dom visade den senaste modellen av ferarri och massa god mat och annat, Jag är ju inte direkt jätte intresserad av bilar eller någon expert men dom är ju rätt coola ändå måste jag ju säga!  Och måste också säga att det var en av dom bästa kvällarna jag haft på väldigt länge, hade så kul! Så glad att jag har träffat Michelle, sån härlig tjej och vi klickar så bra! Igår var det match så jag tog som vanligt barnen till matchen och sen så följde dom med Niklas hem och för min del blev det middag med Jenelle efter sen mötte jag upp Michelle och Matthias igen på några drinkar för janelle skulle upp och jobba tidigt idag, har alltid kul med dom!

ikväll har jag blivit bjuden på” friendsgiving” middag hos janelles kille som jag tänkte gå på, är extremt trött dock för niklas lämnade pojkarna här tidigt imorse när han skulle till sin träning och jag trodde dom skulle vara lediga så visste inte att barnen skulle komma så blev inte så mycket sömn för min del, men vi har mysigt hela morgonen och vart i parken och nu tänkte jag at mig en liten behövlig nap sån får vi se om jag piggnar till. jag eventuellt bara stannar hemma och chillar ikväll även om lite kalkon och trevligt sällskap låter ganska lockande får se hur jag känner mig lite senare, hur som helst så är det middags planer med Michelle och Matthias imorgon igen så går ju ingen nöd på mat fronten. får se vart vi hamnar någonstans. Hoppas ni har en härlig söndag!

 

//Some pictures from Thursday event at W where they presented the new Ferrari. Im defiantly not that interested in cars or know much about them but it was pretty cool and I had one of the most fun nights I’ve had in a long time, love that me and Michelle have found each other, we click so well and she’s such a great girl! and yesterday there was a game so as usual I took the kids and then after Nik brought them to his place and I went for dinner with Janelle, had another fun night as well! Today I’m so tired so its not gonna be a lot going on, I am invited to a friends giving at Janelle and her bf but I might have to just skip that because I feel like I need some rest, even tho some turkey and good company is tempting! Anyhow I hope everyone has a great Sunday!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.