Elina Casell

IM BACK

Hej mina kära vänner. Nu tänkte jag att jag skulle börja ge bloggandet en chans igen efter att ha tagit ett väldigt långt uppehåll.

pinktop, mode, fashion, zara

Stickad top från Zara

Oj, vart ska jag börja egentligen, det har hänt otroligt mycket i mitt liv de senaste åren, ja eller egentligen hela mitt vuxna liv har vart en berg och dalbana av olika händelser, men har nu återvänt till Sverige på heltid efter 15 år i USA. Känslan att vara tillbaka är extremt blandad, Jag har haft svårt mentalt att förstå att jag faktiskt inte kommer bo mer i USA nu och har på något sätt försökt bearbeta den enorma sorgen av alla dom åren och minnena och allt man gått igenom, på både gott och ont under den tiden jag vistades i USA, för det är en slags sorg över att stänga det kapitel och veta att det är nu ett nytt kapitel som börjar vilket är både lite skrämmande och spännande, Samtidigt som allt jag gått igenom dessa 15 senaste åren har verkligen format mig till den jag är idag. Så har vart väldigt mycket olika känslor för mig att hantera de senaste månaderna sedan vi flyttade hem igen,

Men är väll först nu som jag ändå känner att jag börjar komma in i livet här och tanken att bo här på fulltid faktiskt har landat. Jag har fått lite ny inspiration till att börja skriva igen och känner att detta är det bästa outlet för just mig. Det kommer nog bli en stor blandning av content här på denna blogg med allt ifrån husbygge, personligt, tankar, mode, familj och allt där emellan där ni får en chans att lära känna mig lite bättre. Hoppas att ni tycker det är kul att ha mig tillbaka och jag hoppas att det är många av er som hittar hit igen.

 

kärlek, Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.