Elina Casell

HAIR

Jag och Theo blev väldigt fina i håret igår efter att ha varit på den nyrenoverade Intermezzo salongen här i Jönköping! Jag är så himla nöjd, hon gjorde en ljusare baylage på mig och toppade mig lite, känns så fräscht igen, verkligen behövligt. Och Theo blev så fin men sin coola nya frilla, dom har en barn klippnings avdelning där med som jag kan rekommendera med bilar som man får sitta i och i pads för barnen att kika på mesans dom klipps och andra leksaker! Super duper!

// Me and Theo got spoiled and had our hair transformed yesterday at Intermezzo hair salon. I got a light baylage done and Theo got a cool haircut! I love it and I needed it so badly haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Du har så fint hår! Vill du skriva om vilka produkter du använder o hur du lockar de så naturligt? 🙂

    1. Elina Casell

      åh tack vad gullig du är<3 jag använder plattång när jag lockar håret och sedan borstar jag ut det. jag använder inte mycket produkter i håret alls utan låter det vara ganska naturligt, men lite torrshampoo använder jag:)

    2. elinacasell

      tack fina du! Jag är lite tråkig av mig för använder inte så mycket produkter mer än torrschampo sen lockar jag det med min plattång. Stor kram