Elina Casell

HUAWEI HONOR

3O5A9130
3O5A9131

Hur är det med folket idag? Har haft en rätt bra dag idag måste jag säga, fått mycket gjort med jobb och annat, har också börjat planera packningen tillbaka till Chicago för en ny säsong för snart är det dags att dra över igen men ville bara visa er den här lilla fina överraskningen som jag fick på posten härom dagen!

FullSizeRenderBild från honor mobil kamera

Jag fick en sprillans ny telefon som lanseras nu ifrån Huaweis varumärke Honor (www.honor.se) har precis testat den grymma kameran som den har som ni ser på bilden! Jag som tar väldigt mycket bilder över lag uppskattar verkligen deras grymma kamera som fångar upp både mer ljus, färg, detaljer och skärpa på bilderna än vad de flesta andra mobiler gör! STORT PLUS på det! Ett annat enormt plus är att jag läste att mobilen har ett 3000mAh batteri och en innovativ snabbladdnings teknik som gör att enbart 10 min laddning räcker till två timmars telefon samtal eller sex timmar från musikspelaren (!)

Har egentligen bara bra saker att säga hittills!

Kul också att testa på en ny mobil som inte är en iphone som alla andra har, för om ja ska vara helt ärlig så tycker jag väll inte att verken deras kamera eller batteri tid är vidare bra alls!! Känns alltid som att jag ena sekunden har full laddat sedan sitter man 5-10 minuter och kikar på instagram och snap och helt plötsligt står batteri nivån på 5%, vad hände där liksom!? Någon som känner igen sig?!

Tror i alla fall att denna telefon kan bli en ny hit! Roligt!!

(i samarbete med Huaewei)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.