Elina Casell

RAINY DAY

  
  
It’s a rainy day today but I don’t mind, just want to sit inside and watch movies but when you have children it’s more of the same movie over and over again, here at our house it’s Kung fhu panda and minions that’s playing on repeat..
Got some photos sent from framkallaapp from my Instagram and put them in a frame so happy how it turned out! Need to order some more!!:)
//Det är en riktigt regnig och ruskig dag idag men har faktiskt inte så mycket emot det, man vill ju bara gosa upp sig i soffan och kika på film, men när man har barn blir det mer av att kolla på samma film om och om igen, i detta hushållet är det kung fhu panda och minionerna som går på repeat.. Fick några foton framkallade från min instagram av framkallaapp och gjorde ett litet kollage och tycker det blev så fint så måste nog ta och beställa några fler!!:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sophia

    Åh du är så sjukt söt! Tycker det är så kul att läsa din blogg för jag har följt dig på instagram sen innan du och Niklas gifte er så det är sjukt amazing att se dig, honom och söta Theo va så sjukt glada ?