Och så här gick det… – Ecochicas
Loppi-Charlotta

Ecochicas

Och så här gick det…

IMG_5875

Fredrika och jag tog bilen till Kent-mecka (känns onekligen lite högtidligt!) – dvs Eskilstuna. Den här gången var det för att slussa bloggare och kändisar på den röda mattan.

Vi var SÅ peppade – och det var faktiskt alla som jobbade. Superkul! Parken Zoo visade verkligen upp sin bästa sida i strålande vårsol och värme.

Älskar det lilla tivolit de har – det var mina barns favoriter visade det sig. Farmor och Farfar hade hand om dem dagen till ära. Och kompis-Lotta var där med sina barn och så Rufus. Franka och Alba hade the time of their life kan man säga.

Väldigt kul att Franka kallade getter för ”getingar” i plural…. Älskar sådana där felsägningar – och den här var ju riktigt klok tänker jag.

Superlyckad dag och allra gladast var nog min granne här hemma, Liselott, som är ett helt vansinnigt Stenmark-fan, så jag passade på att ta en autograf. Och Stenis var ju stencool. Som alltid. ”Va, ingen selfie alltså – det brukar mest vara sånt numera?”. Och så passade jag så klart på att ta det också…

IMG_5874

IMG_5880

Ibland är mitt jobb verkligen världens roligaste. Och på riktigt – åk och besök den här Parken Zoo. Furuvik i Gävle är också riktigt bra – lite mindre, mycket, mycket mer äkta och mer kärlek och inte så förbannat kommersiellt. Precis som jag gillar det. Kolmården är liksom Sälen – och det här är Ramundberget kan man säga. Jag vet vad jag väljer…

IMG_5851 IMG_5873

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Loppi-Charlotta

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.