Ecochicas

Roliga bilder från förr..

Man kan OMÖJLIGT hänga upp guldskivor hemma är mening – jag har kanske 15 st totalt och några är väl coola (Oasis etc) men en som är 1×1 meter och pryder Michael Bolton är om möjligt ännu mer omöjlig att sätta upp… Därför så står dessa i källaren i flytt efter flytt – det är något som trots allt tar emot att slänga dessa – någonstans är jag ju såklart stolt över dem!

Var nere i källaren innan jul och letade efter julgransfoten (vilket är en uppgift som närmast kan liknas med att leta efter en nål i en höstack…) och kom påminnare själv att pausa över en låda (typiskt mig) – som inte hade formen alls som någon julgransfot men väl innehållande bilder från min tid på skivbolag under 90 och början av 2000-talet.

Är så enormt tacksam över dessa 11 år – herregud vad mycket kul jag fått sett och göra!

Kanske borde skriva den där boken någon gång?!

   
    
    
    
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.