Ecochicas

Andys lekland 

Bor du i Stockholm? Eller kanske straxt utanför?

Då rekommendera jag dig STARKT att ta familjen med dig till nya Andys lekland i Bromma som hade premiär i går.

Glöm sunkiga lunchserveringar, överfulla hoppborgar och allmänt oskönt bacillhärjnde häng…. Det här är lekland 2.0.

Typ lekland möter junibacken. SÅ fint!

Vi på Loppi rattade pre-opening partyt för bloggare och kändisar. 

Och så hade vi med alla våra familjer såklart! Rufus var helt i extas kan jag säga!

Så fint att alla Levente’s bröder med familj var där också. De förstår och är omtänksamma om mig. Är så tacksam för att jag fortfarande får vara del i den familjen. 

Ex mannen och Gina har åkt till Egypten med barnen i en vecka. Är glad för att barnen får en härlig badvecka med sin pappa – tror de tycker att det är urhärligt!

Jobbar mycket med att genuint vara glad på riktigt för hans nya liv. Mår han bra så mår barnen bra tänker jag.

KÄNSLAN  (säger inte att det är så i verkligheten) att känna sig helt utbytt som mamma finns där, alla hårda ord….sveket sitter så djupt, så djupt…. men jag har även insett att jag måste förlåta för att bli fri själv. Eller att det är lönlöst att vänta på något som aldrig kommer komma – jag kommer inte att få ett erkännande eller ett förlåt. Någon sanning kommer aldrig att levereras så varför lägga mer energi på det?

För MIN skull så behöver jag förlåta- inte för någon annans skull. 

Jobbar aktivt och hårt på detta. Jag träffar ju också någon – är räddare än räddast dockt att bli sviken igen… Men han förstår och har tålamod. Tar det dock vääääldigt lugnt. Orkar inte analysera för mycket – jag tar dagen som en kommer…

Vad var vi?! Andys lekland ja’! Det är bra. Åk dit! 

    
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Är din ex-man tillsammans med er barnflicka? Jag kanske missförstod…?
    Du är en härlig bloggare, gillar dig skarpt!
    Take care!
    Hälsn. från läsare i Gbg : )