Ecochicas

Lekland – vad tycker du?

Barnen älskar inte helt oväntat dessa högljudda ställen! De skulle kunna flytta in på vilket lekland som helst 

Jag har alltid fått vara ”tråkiga mamman” som mest tycker att det är rörigt och lyckas alltid att drabbas av någon form av bacillskräck så fort vi närmar oss något som ens liknar ett lekland.

Jag brukar mest sitta i Cafet på dessa ställen , vinka till barnen och rynka på näsan över hårdinplastade, svettiga  ostfrallor…. Men jag känner mig tråkig. Tyckte alltid själv att det var så himla tråkigt att min mamma aldrig åkte någonting på Gröna Lund när vi var små – och nu står jag här och är likadan… Suck!

Men nu jädrar ska det bli ändring – och det börjar exakt den 24 oktober. Jag kommer nämligen då att hålla i invigningen av nya Andys Lekland i Bromma.

Jag var ute i går och tittade på det och se’ det här är lite mer min grej. Fräscht som rackarns blir det – fokus på god mat och lärande för barnen och en massa massa lek för barnen såklart!

Skillnaden mot tidigare lekland? Går inte ens att jämföra skulle jag vilja påstå – det här är verkligen lekland 2.0 – ett helt nytt grepp. And I like it!

Ska verkligen skärpa mig och försöka åka den där rutschkanan som Rufus tjatar om…. Det är bara så himla högt…. Men jag lovar – jag ska göra’t!

   

  

    
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.