Ecochicas

Omöjligt att inte bli berörd

Jag antar att du också sett bilden på den lilla drunknade pojken, uppspolad på en stand i Turkiet. Som inte fått uppleva annat än krig och jävulsk misär i sitt korta lilla liv.

De små gympaskorna, de smala små armarna… Pojken är i exakt samma ålder som mina flickor. 3 år.

Det är omöjligt att värja sig. Hur, HUR, kan någon inte säga att vi inte måste hjälpa dem?! Att hjälpa dem på plats? Det här händer ju NU – medan jag skriver det här flyr hundratusentals från något vi inte kan ens kan förstå.

Jag tillhör dem som tycker att det är rätt att sprida bilden – kanske var det hans mening på jorden? Att hela världen skulle vakna till och inse allvaret.

Vad gör du rent konkret för att hjälpa?

Själv så sprider mitt företag #vigörsågottvikan kampanjen och i nästa vecka så gör vi en insamling på kontoret. Och givetvis så skänker jag en liten slant.

Det är inte mycket men alla, alla, alla kan göra nått. Tillsammans kan vi hjälpa.

Sitt inte och bara att titta på uppmanar jag alla till så lilla Aylans liv fick någon mening  – till slut. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana (La Madre)

    Jag håller med, att dela bilden och berätta vad man kan göra, det är vår skyldighet och kanske det var det han kom för, att visa oss hur allvarligt det är, att visa oss och lära oss att bry oss mer om mänskligheten. Jag skänker pengar, jag bloggar och jag tipsar, samlar in mina egna kläder, barnens och skänker. Grannarna är i fullgång dom med. Det är underbart att se alla hur dom hjälper till men än finns det fler som kan göra något… ALLA måste hjälpa till, fler 3 åringar ska inte behövas spolas upp döda på en strand.