Ecochicas

Loppievent 

Mycket jobb blev det i helgen som sagt!

Men KUL jobb! Mindre kul och avsluta söndagen med att sitta o prata ekonomi med Katarina… Vi försöker dock alltid göra det lite trevligt för oss innan vi gräver ner oss i excellent. Den här gången fick dock Resturang  Lydmar besök av två tjejer vars ögon fick i kors typ efter en kvart! 

Lina Hedlund är ju en suverän konferencier – och hon är så sjuuukt vältränad så man kan inte låta bli att stirra på hennes lilla rådjursrumpa- ha ha!

Polarn O Pyret var där och visade höstens favoriter. Hittade ett par gula vinteroveraller till tjejerna som jag funderar på – supersnygga! Också syns dom ju då tänker jag!

Mina favvisar från Lloyds Apotek var där -visste ni att man kan rulla in på valfritt lloyds o få en hudanalys gratis? (Med en maskin som mäter hudens ålder… Hua!)- de är nämligen experter på hud och har gjort det till sin grej.

Snygg-Hannah var där och visade sin film ombord från Tallink Silja – jag skulle ju varit medlem ombord… Men valde att vila i Skåne istället. Men de såg ut och haft jättemysigt ombord på Galaxy – värsta lyxen, vilket förvånade mig lite!

Vilka var med där? Bästa vitamingänget KidzZoo (bli hjälte och köp till dina barn och barnbarn!) – smakar och ser ut som godis men är lika seriös, vetenskaplig och nyttig som ”tråktablettern”som ungarna vägrar och burken bara blir sående!

Pandro Hobby fick vi äntligen med på eventet och de var ett skönt gäng från Skåne som hade flugit upp. Otroligt vad den här pysseltrenden sprider sig! De hade nog snyggaste montern får jag säga!

Fanns massa andra  spännande partners på plats – se lite bilder nedan! 

Det var ett himla plåtande och hashtaggande – det är ju vad eventet får ut på- att sprida vidare och få ringar på vattnet…sharing is caring som det så fint heter!

    
    
    
    
    
    
    
    
    
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.