Ecochicas

Inga bilder

Det kommer att bli lite förändringar här på bloggen mina vänner!

Jag har ju hållt på ett par år med mitt bloggande  och ni känner mig rätt väl vid det här laget, eller hur?

Det viktigaste jag har är mina tre barn och att dialogen med deras pappa kan fungera framöver. Att inte ha en fungerande dialog skadar indirekt barnen – det är inget hot, det är ett faktum. Lika säkert som tyngdlagen.

Barnens pappa  vill inte att jag lägger upp några bilder på barnen i detta forum och heller inte på hans hund – detta måste jag respektera om jag vill att den här dialogen ska bli bra, och det vill jag verkligen. Det är extremt viktigt för barnens bästa och för framtiden.

Därför behöver jag även din förståelse om detta. Häng gärna med mig på Facebook eller instagram (charlottawagert) – där är det som vanligt.

Ok, har vi en deal? Blir du kvar trots allt? Gilla på den? Ogilla? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helén

    klart att man blir kvar.
    jag kan förstå och respektera barnen. men hunden var nytt. den har jag aldrig hört förut. men någon gång ska vara den första. jag tror inte att folk försvinner bara för att bilderna försvinner. hoppas att ni kommer att ha en fin dialog i fortsättningen för barnens skull. kram

  2. Skåningen

    Att du inte får lägga ut bilder på barnen här är väl okey, tycker jag, men vad har hunden med detta att göra 🙂 Kan väl knappast ha nån åsikt alls. Sen förstår jag inte varför det är ok på Instagram och Facebook ?
    Hur som helst så stannar jag naturligtvis kvar.
    Hälsningar Skåneland

  3. Magdalena

    Gillar din blogg. Att se på bilder på söta barn (väldigt söta faktiskt!) och vacker strand är trevligt men det är inte därför jag tittar in hos dig. Det är självklart alldeles rätt att du respekterar barnens pappas åsikt i detta och jag som arbetar på socialtjänsten i vår lilla stad blir så glad över att du väljer att deala med detta så klokt i offentlighetens rum. Hur du gör när du är privat, med dina närmaste, är ju en helt annan sak. Kram på dig och vet du, det går över. Det blir bra.

  4. Ulrika

    Kommer absolut fortsätta läsa din blogg men det blir ”fattigt” utan bilder, dom tillför så mkt! Förstår dock läget!
    Må så gott det bara går!
    Hälsn. från Gbg : )

  5. Madde

    Du resonerar klokt! Hoppas att du får samma respekt tillbaka i andra frågor… Är en sån som aldrig kommenterar men måste säga att du är en grym förebild och jag hoppas att allt kommer lösa sig till det bästa!

  6. Diana (La Madre)

    Det är klart man (jag) är kvar oavsett om du har bilder på barnen eller grannens katt. Det är innehållet som man är mest intresserad av, att det ska vara intressant, sen kommer man sakna bilderna på barnen men om det ändå är okej för han att du lägger upp på Instagram och Facebook (vilket jag inte hajar vad skillnaden är men det är inte mitt business) så kan man få lite av allt helt enkelt. 🙂 Viktigast, som du skriver, är att NI har en bra kommunikation så länge du tycker detta är värt och rimligt. Ha en underbar dag så ses vi på söndag fina du. Kör på och dina läsare kommer självklart stötta dig om dom är bra läsare. 😉 Men lägg gärna upp bilder på annat då.. dig själv kanske? <3