Ecochicas

Nya vänner

Jag passar just nu Rufus två sköldpaddor som hans pappa har köpt till honom. Har absolut noll koll vad som gäller för sköldpaddor och dess skötsel – hoppas att det mest handlar om att ge dem mat för jag  varken behöver eller kan  hantera mer på min tallrik just nu så att säga.

Insåg i förra veckan att jag inte tvättat håret på 10 dagar- japp, då fattar ni intensiteten här om dagarna…

Rufus  är  hur som helst mäkta stolt över dessa två varelser som jag bara har sett ryggtavlan på än så länge.

Ludde och Oscar heter dom tydligen.

   
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Loppan

    Din fd verkar i te vara någon stjärna på att boosta sin nästa? Vi är inte dåliga för att någon annan ständigt kapar oss. Du har gjort tio miljoner bra saker snabbare än honom utan att han valt att se eller kommentera det. Det räknas också! Egentligen vet du hur bra du är och vad du går för. Du måste bara våga tro på det med även om ingen annan levt innanför era väggar och sett det och sagt det högt till dig!

  2. Loppan

    Din fd verkar i te vara någon stjärna på att boosta sin nästa? Vi är inte dåliga för att någon annan ständigt kapar oss. Du har gjort tio miljoner bra saker snabbare än honom utan att han valt att se eller kommentera det. Det räknas också! Egentligen vet du hur bra du är och vad du går för. Du måste bara våga tro på det med även om ingen annan levt innanför era väggar och sagt det

  3. Sofi

    Du måste vara noga med att ge dem varierad kost, hålla rent så att det inte ligger mat kvar och ruttnar samt byta vattnet ett par, tre gånger i veckan.