Ecochicas

Födelsedag 

I går fyllde jag 44 år. Tror banne mig jag har lite klassisk åldersnoja – vet inte hur jag riktigt ska förhålla mig till denna skyhöga siffra på pappret. Låg och funderade en kortis i morse på det men kom inte fram till något speciellt.

Är det åldern eller är jag bara allmänt förvirrad just nu?! Glömde plånboken i Skåne, höll på att missa flyget i dag… Helt out of caracter… Men det är ok, det får vara så just nu.

This too shall pass.

Hade en väldigt fin födelsedag i går. Det var första gången på 44 år som ingen kom och sjöng för mig och vet ni?! Jag överlevde! 😉

Blev mangrant firad på jobbet med både tårta och blommor och fick finfrukost på stan av en gammal kompis/kund följt av kundlunch på Riche.

Magen eller jag klagade inte ett dugg kan jag säga – och mer skulle det bli!

Kl 19.30 stod jag med superduon Sofia och Lotta och ”fiffade” oss inne på toan på Grand Hotell. Fniss,  hysteriska skratt, ett och annat spegelblankt öga, kramar, skål och en massa tjejsnack.  

Jag kan inte i ord beskriva min tacksamhet över alla fina vänner jag har som lyssnar, kramar, peppar, vänder och vrider och bokstavligen  håller i mig när jag själv stundtals  tappat fotfästet själv. 

Det här med tjejer som verkligen bär varandra i ur och skur – det är något väldigt fint i det.

Jag blev bjuden på skumpa och jordens lyxmiddag på fancy Lydmar. Va, vilka kompisar va? De hade kunnat bjuda mig på en skorpa i deras sällakap dock- vänskapen, gemenskapen och glädjen är den största gåvan av allt.

Men visst tusan satt råbiffen fin fint…. Den var gudomlig….Skulle ljuga om jag inte sa något annat… Herregud, jag är värre än Sigge! (vår labrador-mix)

Välkommen nya året – det blev ju en intressant sjuhelv… omskakande rivstart inledningsvis kan man konstatera men den skölde jag snabbt ner med lite skumpa bland fina vänner i går och  vet du?

HÄR  kommer jag och jag ska göra det här till mitt år! Ett bra år, ett snällt år, ett respektfullt år, ett kärleksfullt år (mest i en relation till mig själv tänker jag) – herregud vad jag ska säga fina saker om mig själv och jösses vad jag ska vara stolt över mig själv. Jag ska krama mig själv, trösta mig själv – ta hand om mig själv. Känna tillit till mig själv och säga JA till mig själv. De ni!

Ja, det kommer att bli bumby, ja det kommer att gå upp och ner och ja det kommer att vara jobbigt att landa i att vara helt ensam med barnen men  jag kommer att fixa det. 

Just watch me säger jag på den -Boom!!

   
    

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.