Ecochicas

LOPPI Blogbag

Ibland så älskar jag mitt jobb lite väl mycket. Som när man får sådana här godbitar hemskickade i brevlådan alldeles gratis – jag talar givetvis som LOPPI Blogbag som är för bloggare eller för de som har ett stort instakonto – som en marknadsförings kanal kan man säga.
I den här utgåvan fanns det massvis med skitbra grejer – bokstavligen så att säga – toapapper från Edet, luta soft till och med minsann!
Film är ju alltid en hit – ungarna diggade den här med Pingviner. Vi är ju storkonsumenter av riskakor i vår familj så kul att de kommit två nya smaker. Rfsu hade med två produkter som jag gav till Gina – hon befinner sig i badrummet varje morgon i typ en timme (mellan kl. 05.00 – 06.00) vet inte riktigt vad hon gör men jag har aldrig träffat någon som är så renlig och fiffad så hon lyste upp över ”efter rakning – produkter” som jag vet att jag själv kommer att glömma bort när jag väl står där med rakhyveln.
Också hade Yves Rocher med lite sköna produkter – har ni inte upptäckt Yves Rocher än – så himla billiga produkter, så man kan liksom köpa en hel serie och det gillar jag. Ni vet när man kan rada upp med ansiktsvatten, tvätt, kräm, ögonkräm… hela kittet!

charlottasblogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana D (La Madre)

    Åh jag fick också hem det där paketet, love it. Loppi är bäst på goodiebags. Väntar snart in ett annat som är på ingång, måste gå förbi posten och hämta.
    Filmen kollar vi på varje fredag till fredagsmyset, hihi.