Ecochicas

Bamse

Undra om Bamse kan hota Frost på hemmaplan framöver? 

Jag är tveksam även om vi har hängt med Bamse och hans gäng hela veckan.

Barnen tycker iallfall att allt med Bamse var tipp topp – klubben, pizzapartyt och showen.

Jag har ju alltid haft lite svårt med hela det här all inklusive upplägget…. Får påminna mig 100 gånger omdagen att inte vara så förbannat dömande men jag kan bli tokig på att folk är så stillösa! Tokig. Det irriterar mig enormt och jag får verkligen jobba på att släppa det och inse att jag är jag och dom är dom.

Verkligen inte som så att jag är upp piffad hela tiden, far from it, men måste man äta lunch i bikini eller bar överkropp?!

Riktigt ovårdad språk (speciellt mot sina barn) och icke existerande bordsskick går också bort…. Sorry! ”Kan man inte bara få slappna av på semestern?!” kanske någon tänker. Javisst –  men behåll kläderna på när du äter, kalla inte barnen ”ungjävlar” och lyft på armbågarna – för alls trevnad…

Säger detta med risk för att en del säkert tror att jag har blivit utsatt för ”mobilerape” av min mor men nähä sä, det här är min egna uppfattning.

Såg en farmor och son (typ 55 och 35 år gamla i går på planet) i sällskap med en liten dotter – Tilde hörde jag att hon hette. Hon var kanske 8-9 år.

Hennes pappa och farmor var så fullständigt plakata både på nervägen och hemvägen så jag blev alldeles i från mig över den här lilla tjejen.

Det var så pinsamt. Så sorgligt. Så tragiskt. Så hjärtskärande.

Jag hoppas att Bamse kramade Tilde extra, extra mycket. Och att Vargen knockade både farmor och pappan.

Själv ville jag bara gråta som Lilleskutt…. 

       

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.