Ecochicas

Kändisar

Läste ni i dag att Anders Borg har ny tjej? Måste säga att jag minst sagt satte morgonkaffet (eller ja, det var te men det låter bättre att säga morgonkaffet eller hur?!) i halsen…

Kul för som såklart men ja…. Väääldigt oväntat om du frågar mig.

På LOPPi gör vi ofta undersökningar. Vi vet vad bloggläsare vill ha – recept och kändisar så högt i kurs.

Det är ju inte varje dag man hänger med en kändis och har något att berätta direkt…Rufus frågade när vi var på Disney On Ice vad en kändis var om ni minns… Herregud, vad svarar man på det liksom?! Känns ju helt hål i huvudet att förklara begreppet ”kändis” för sin 6 åring.

Men som er tillgivne bloggerska så ska jag snällt berätta om förra veckans kändis rendez-vous för min del.

Frukost med paret Graaf-Karyd. Yes, Hannah är vansinnig snygg (han, maken, är inte så ful han heller ska väl erkännas…) de är väldigt jordnära, kul och vanliga. Vi bor ju i Båstad båda två på sommaren också och har hängt en del där.
Missa inte deras klädkollektion som släpps på fredags på www.femme.se – jättefina grejer!

Och sedan träffade jag Hugo Rosas. En riktigt stor bloggare. Jag minns honom så väl för ca fem år sedan då jag konsultade för tidningen Vecko Revyns Blogawardsgala. ”Vilket rikspucko” tänkte jag då när jag såg honom glida upp på röda mattan med en självsäkerhet som osade osäkerhet… Han hade sådan enorm attityd och jag kom på mig själv att verkligen undra ”vad det ska bli av en sån’ framöver”… Det var 5 år sedan det.
Nu har Hugo blivit pappa, skaffat en jättefin tjej och törs jag säga något så sliter som ” hittat sig själv” Jag var SÅ imponerad på vårt möte (vi tittar på ett eventuellt businesscase tillsammans där av mötet) – vilken självinsikt, vilken ödmjuk och vilka ögon…. Good god! Om jag tyckte han var ett ”rikspucko” för fem år sedan så kan ju jag alltid oroa mig för att han numera tycker jag är någon slags medelålders snusktant eller nått… Ha ha!

Skämt åt sido – man läser ju dagligen om unga, vilsna killar som det går snett för – därför tycker jag att Hugo var en sådan inspiratör!

Här hittar du honom www.hugorosas.se

Och heads Up – på torsdag rasslar det till på kändis kontot…då kommer jag att ha mycket att berätta!

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.