Ecochicas

Gott!

Har ni fastnat för den här trendrätten ”pulledpork”?

Jag tycker sådär om rökt mat ska erkännas – men det finns ju varianter!

Som den här. En riktig liten godbit som intogs i kväll på Nosh and Cow – för övrigt himla mysig (men väl dyr kan jag tycka…) resturang.

Eftersom jag älskar mat så älskar jag resturanger…

Är nog en ganska jobbigt gäst inser jag (har fått det från min mamma tror jag. Pappa var mer som en avfallskvarn… Allt gick ner med glädje!)

Äh, det är bara det att jag inte tycker att man ska driva resturang om man 1/inte kan stava till service 2/ har bra råvaror 3/ inte kan laga mat

But why ha krog då liksom?!

Väldens bästa krog enligt mig? Svår fråga… Mycket svår!

Behöver verkligen inte vara fancy om du frågar mig – har tex ätit en helt galet god pizza på ett hak (hyfsat skabbigt sådant ) vid Comosjön i Italien som var helt gudomlig… Alla kvällar nere på landet när Levente lagat mat och man sitter där insvept i en filt ihop med fina vänner …. Mycket handlar ju dock om det runt omkring, eller hur?
Stämningen, hur mycket kärlek man lagt ner i maten….

Mat är för övrigt som kärlek när jag täcker efter – inget kommer gratis.

Du måste först införskaffa rätta virket så att säga (vända och vrida, klämma och känna…. Kanske tjuvsmaka…?! och sen vårda, vara omtänksam och behandla den med tid och kärlek om du ska få skörda….. Då blir det gott!)

Och om vi nu ska tala i metaforer – fiskpinnar är liksom inte min grej…

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.