Ecochicas

Yogipal Go

Jag har en synnerligen klok bästa väninna som råkar vara yogalärare.

Hon är väldigt genuin och ”på riktigt” i sin roll – det är viktigt för mig. Jag är lite allergisk mot de här människorna som kallar sig coach och instruktör så fort de gått någon kvällskurs… Ja, ni fattar vad jag menar?!

Så är inte Marie. Hon är jättevanligt och jätteandlig… En bra kombo tycker jag! Hennes make Stefan likaså.

Båda har imponerande karriärer bakom sig och Marie gick typ ut med 5.0 i plugget ( en passus men ni kanske förstår hur tufft jag hade det att hänga med henne i skolbänken?! Hopplöst kan jag säga!) – så därför är jag inte ett dugg förvånad att de har snickrat i hop något som heter www.yogipal.se – jädrigt smart faktiskt!

Man kan säga att det är som en yogaapp/sajt/program – fast med en riktig person bakom det hela.

Personligt och skräddarsytt för just dig – och så lägger man på teknisken som gör att det blir både kul och motiverade. Och inte minst så man kan hålla koll (och få glada tillrop från yoga coachen!) och framförallt – få kontinuitet i det hela.
Ska man få ut något av yoga så måste man få till det sistnämnda och man måste verkligen ha guidning om man är nybörjare som jag.

Därför passar det här mig alldeles utmärkt!

www.yogipal.se är det nya kinderägget för yogisar kan man säga!

Snyggt jobbat Marran! Du ska se att det här också säkert blir en succe…. Brukar ju bli en hit när du är inblandad är min erfarenhet.

Gå in och spana in mer www.yogipal.com

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.