Ecochicas

Bästa krämerna

Jag är en riktig ”krämtant” – har nog alltid varit det ska erkännas. Jag vet inte vad det är som får mig så i gasen över ansiktskrämer – älskar att testa nya. Hela tiden…. (Levente och jag har turen att ha två badrum och han bara suckar när han ser mitt överfulla badrumsskåp…) Och såklart älskar jag att hitta små fynd!

Roligast är såklart att hitta grejer som funkar – och visst har många dyra märken några av mina absoluta favoriter. Men då och då hittar man budget alternativ som verkligen levererar och ja, då blir jag liksom alldeles…. Lycklig!

Så lättroad är alltså jag…

www.yvesrocher.se har just lanserat en serie som, jädrar i min låda, var lite av en succe – till SUPER pris!

Jag brukar tycka att det är lite frustrerande att man ofta inte har råd att köpa hela ”kittet” utan man får ofta välja typ en dagkräm så får man hoppa över ansiktsvatten, serum och sånt.
Det blir liksom som ens underkläder – man VILL ha matchiga men man har inte riktigt råd utan mixar lite själv… Och vad gäller hudvårdsprodukter så är det ett big ”no no” kan jag säga!

Den här serien från www.yvesrocher.se (vara namn man för övrigt uttalar ”ivv -roscher” och inget annat) har du råd at köpa hela klabbet!

Om du nu tror att det här är ett sponsrat reklaminlägg, vilket det inte är, så testa då att bara köp ansiktstvätten så får du se själv! Så bra!

Oh hapiness…

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.