Ecochicas

Igenkänning

Läser en text av Katarina Wennstam som träffar mig så mitt i hjärtat… Precis så där talar min rädsla till mig..

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Berit

    Jag menar t.ex. att det är alltid hur de vuxna mår. Alltid utifrån de vuxnas perspektiv. Jag vill tänka utifrån barnen. De vill att mamma och pappa skall vara ihop. Då var bara min enkla mening att två vuxna som nyss älskade varandra kanske kunde försöka hitta tillbaks till varandra.

    1. Loppi-Charlotta

      Men alltså Berit, vad är det du menar? ”så ska man tycka nuförtiden” – uttryck dig i klartext om du har något att säga, annars får du gärna vara bitter någon annanstans! Faktiskt.

  2. Camilla

    Nej barn mår inte alltid bättre av att man håller ihop. Det man däremot vet är att barn mår bra om mamma och pappa mår bra. Dessutom har jag ännu inte mött den förälder som tar lätt på ett sådant beslut, det är ju det tuffaste beslutet man kan ta. Stor kram till dig Charlotta!!!!

  3. Berit

    Det bästa man kan ge sina barn är två föräldrar som håller ihop. Livet går upp och ner och gräset är inte grönare på andra sidan. Ni har ju valt varandra en gång försök hitta tillbaka.

  4. sophie

    Jag får en riktig klump i magen av texten. funderar mycket på min nuvarande relation och ”ska man eller ska man inte”. Är så rädd för allt det hon beskriver….