Ecochicas

Fredag

Hade en bra fredag får jag säga. Kul möte på morgonen med Ellas Kitchen, lunch med www.loppishopping.se – gänget som vi driver detta sidobolag med.
Har du varit inne och testat?
Bara man har det som vana så finns det ju ingen anledning att inte använda loppishopping.

Såhär: om du handlar på nätet, vad som helst, så ta vägen förbi loppishopping.
En massa, massa butiker är anslutna – från lekmer.se till Ellos.
Allt är som vanligt – och ser ut som vanligt när du väl har gått in på stället du ska shoppa på.
Skillnaden att gå via www.loppishopping.se är att du får poäng (tänk Åhlénskortet) på varje köp – och dessa poäng samlar du på hög och kan sedan shoppa gratis för.

Fiffigt va? Det finns en konkurrent sim heter Refunder som är skittråkig – loppishopping håller dock stilen vill jag påstå och är sådär härlig som vi vill att loppis värld ska vara.
Testa gärna!

Sen var det fotografering på jobbet för en lokaltidning här Lidingö, därefter följde en kort AW med ett gammalt tjejgäng (mamma – AW betyder ”after work”, det är ett fenomen som folk i stan ägnar sig åt. Man träffas och tar ett glas efter jobbet, man ses ” på en AW” säger man – så vet du det och slipper ringa och fråga vad det är för ”konstiga förkortningar” jag slänger mig med….)

Väl hemma så fuskade jag och åt 2 mjuka smörgåsar med leverpastej och saltgurka, tappade upp ett bad, tände mitt lyxiga Volupalosa doftljus och läste skvaller i badkaret…. Aaaahhhh.

Fredag. Love it.

IMG_8090.JPG

IMG_8095.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.