Ecochicas

God mat I helgen

Blev tydligen väldigt inspirerad av vårt italienska event tidigare i veckan för hela helgen fortsatte liksom på detta härliga mattema.

Emma och hennes tre kom över på spagetti, rödtjut och bananasplit.

Ehh..det sista kanske inte var så italienskt nä..men ungarna somnade på golvet bredvid oss allt kändes väldigt familjärt, härligt och italienskt!

På lördagen så var vi bjudna hem till Lotta och Threst. Och han är kock på riktigt (även om han även är snickare och har setts till i programmet Drömkåken nyligen)- need i Say more?!

Alltså, det var sååååå fantastiskt gott! En hel italiensk buffé – lyxvarianten- hade han gjort och jag som snackarså mycket satt förvånansvärt tyst under middagen. Oh happiness!!

Allt var mycket trevligt förutom att vår hund höll på att käka upp deras katt. Stackars ”Loppan” (kissen) kanske fortfarande sitter i något träd och darrar?!
Och sen är det ju det här att vi hörs så förbaskat när vi kommer…. Franka fick värsta bryter just när vi steg innanför dörren ( typ för att nappen var felvänd eller något annat livsavgörande i en snart 3 årings liv…), hunden som ylar för att det lukar katt, jag som pladdrar på för jag blir så stressad över ovan saker…. Ja, ni hajar…

Men ganska ”italian” när jag tänker efter!

IMG_7289.JPG

IMG_7283.JPG

IMG_7282.JPG

IMG_7302.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.