Ecochicas

Tävling – vinn 1 års abonnemang från TV4 Play Premium

Jag har ju nästan inte tävlingar på bloggen men nu ni – nu smäller det!
Jag pallar själv aldrig att läsa tävlingsinlägg på bloggar men då och då så blir man erbjuden att lotta ut något riktigt, riktigt BRA som jag får för mig att ni skulle gilla –  det här tycker jag levererar på allt det där.
Vad gjorde man innan alla dessa ”Play” funktioner – jag minns knappt? TV4 Play kommer att satsa väldans mycket på just barnsegmenet framöver – de har ALLA Astrid Lindgren filmerna – bara en sådan sak! Jag har haft det länge och rekommenderar alla som är intressearade av film – så väl gamla som unga att införskaffa detta ögona böj!
Se så – se till och tävla nu mina vänner!
Så här går du till väga:
Skriv varför just DU ska vinna i kommentarsfältet! Sista dagen att tävla är 26/8 så kör på!
Skärmavbild 2014-08-19 kl. 10.04.17

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathias Eiderhed

    Mitt i maten så ska de plötsligt se, ett viktigt program som är just nu på TV.
    Eller så plötsligt en dag kommer hösten febersläng, och barnen blir liggande nedbäddad i sin säng. Då sätter jag till TV4 play premium mitt hopp. Så inte middagen blir en flopp. För nu kan vi äta lugnt och på teveprogrammet trycka stopp. Och när vi ska få dagarna med sjukdom att gå, då ser vi fram emot att slå på, ett gäng av filmer från TV4 play premiums fantastiska tablå.

  2. Louise

    Det känns som jag är sist i Sverige med att ha semester. Gick pga av jobb inte att lösa tidigare men äsch tänkte jag, det spelar ingen roll, semester som semester oavsett temperatur…

    Ändå har jag i fem dagar legat stilla i sängen. Varför det? Jo, för att jag ramlade när jag och ungarna cyklade för en vecka sedan och bröt benet. Förutom smärta så känns det hela så tråkigt. Semestern har precis börjat och jag hade velat hitta på en massa med familjen. Men jag kan nätt och jämt förflytta mig men det är otroligt jobbigt och svettigt i och med gipset.

    Vad gör man då ensam hela dagarna? Jo, man tittar serier. Men snart har jag inget kvar att se och därför vore det helt perfekt att faktiskt få vinna ett års prenumeration av TV4 play. Hade underlättat och gjort de kommande veckorna roligare samt varit kul för hela familjen resterande året!

    Hade varit så himla kul att vinna och trots att jag verkligen försöker hålla humöret uppe så kan jag lova att jag hade behövt bli lite uppiggad just nu!

    Kramar!

  3. Emma Eriksson

    Hej!
    Som mamma till tre flickor och bosatt på landsorten är det långt till närmaste biograf. Det är sällan vi kan unna oss den lyxen, men med ett Play-abonnemang under ett helt år ha vår egen bio.
    Mina pyssliga flickor skulle älska att göra sina egna biobiljetter, poppa popcorn och bjuda in kompisarna.
    När kvällen skymmer och lugnet lägrar sig blir det också en chans för deras föräldrar att hinna titta igen på de där tv-serierna alla på jobbet pratar om 🙂

    Mvh Emma
    Deras 70-talistmamma skulle också tycka att det vore toppen att återvända till barndomslandet, inte minst med alla Astrid Lindgren-filmer. Jag är urtrött på alla usla och bråkiga barnprogram som barn idag får hålla till godo med!

  4. EmmaJ

    Oj vilken vinst detta skulle vara att få! Med detta kanske man äntligen kan hitta ett program alla i familjen kan enas vid och ha en lugn filmkväll tillsammans! Annars är det så svårt att hitta något bra på TV när man ska sätta sig ner alla tillsammans.
    Hoppas nu riktigt mycket!

  5. Marie Sandgren

    Har efter mycket om och men skaffat en smart-tv, och har en tid provat en annan kanalleverantör – men inte varit riktigt nöjd. Skulle gärna vilja testa denna variant för att se om det passar oss. Det lockar ju väldigt mycket med Astrid Lindgrens filmer!

  6. Annicka Rydström

    TV4 får mitt humör att lysa, hösten är räddad jag kan sitta i soffan och bara mysa! Gladiatorer, bakning och bönder på kärleksjakt, undra om deltagarna i årets lets dance kan hålla takt? Min sambo jag är rädd att mista, med min långa tv-lista. Kanske kan jag honom behålla om jag i efterhand på allt jag gillar kan kolla!

  7. Anne

    Hej!
    Vilken fantastisk tävling, detta pris skulle passa mig som handen i handsken! För tio månader sedan drabbades jag nämligen av cancer, 27 år gammal. Min trygga vardag byttes ut mot sjukhusbesök och cellgiftsbehandlingar, men fast besluten över att inte bli min sjukdom så kämpade jag för att göra det som friska Anne hade gjort; träffa kompisar, jobba, gå på kulturella aktiviteter, träna, drömma om familjeliv…Allt kändes ok och vid behandlingens slut i juli var jag övertygad om att min kropp hade segrat. Beskedet om att cancern finns kvar och har spridit sig ytterligare kom därför som en kalldusch. Nu väntar en period av ännu starkare cellgifter, stamcellstransplantation och heltidssjukskrivning. Eftersom mycket tid kommer spenderas inneliggande på sjukhus och i soffans trygga vrå, så söker jag febrilt efter lämpliga sysselsättningar. Mitt hjärta bankade därför lite extra när jag såg denna ypperliga tävling. För vad skulle passa bättre än ett abonnemang från TV4 Play Premium?!? Att kunna se bra tv och kvalitetsfilm (inte minst barndomsfavoriterna av Astrid Lindgren!) oavsett tid och plats skulle verkligen hjälpa mig att uthärda den sjukdomstillvaro som väntar. Vänliga hälsningar Anne

  8. Elga Holm

    Hela familjen skulle bli så glada, om just vi blev utvalda, trött på reklamavbrott stup i ett, att se på film med reklam är inte lätt.

  9. Ulla Raslöv

    Vi sitter som oftast i soffan i skogen
    tar oss ej till bio eller till krogen
    Att kvalitetsfilm kunna välja
    och reklamen slippa svälja
    det vore en lättnad för varje själ
    jag tänker att behöver jag väl!

  10. Agnieska 2 barnsmorsan

    Varför jag borde vinna? Jo idag är det min första dag i skolan, nackademin i sthlm. Och här ska jag gå 1.5 år! Vilket kommer innebära att det blir en hel del plugg… så att ha detta till barnen under tiden jag pluggar vore ju toppen, så barnen kan låta mamma plugga medans dem sitter och kollar en massa bra barnprogram!

    Mvh Agnieszka, studerande ensamstående 2barnsmamma

  11. Annelie Niehoff

    Jag måste tyvärr erkänna att TV:n är den bästa tillfälliga barnvakten, annars hade jag nog fått stinka som en pungråtta eftersom mina barn endast tillåter mig duscha om de får se på TV medan 🙂
    Så jag håller tummarna stenhårt så att de (och såklart vi vuxna) får mer variation bland vårt utbud här hemma!

    Kram!

  12. Frida Sjölander

    En stressad mamma som aldrig hinner se på TV när programmen går.
    Hoppas att hon nu chansen att välja själv får!
    Jag riskerar att missa alla avsnitt och filmer jag vill se!
    Denna vinst skulle få mig att riktig stort le 🙂

  13. Suzanna Andersson

    Denna supervinsten är jag gärna med och tävlar om. Har man många barn finns det lika många viljor. Tyvärr kan ju inte alla få se de programmen de vill, men med tv4 play hade en helt ny värld öppnats och vi hade haft möjlighet att ändå få se många av alla de härliga barnprogram som sänds.

  14. Ann-charlotte Karlsson

    Just nu är det mycket som händer i vårt hus. Har en 3-årig son och en 3-månaders son som vill höras och synas och vi ska i dagarna nu ta upp renoveringen igen efter en behövlig vila. När vi väl hinner sätta oss och titta på tv’n dag som kväll, finns det ALDRIG något att se på. Det hade varit skönt om vi alla kunde sätta oss i soffan med popcorn skålen och bara mysa.

  15. Anonym

    Just nu är det mycket som händer i vårt hus. Har en 3-årig son och en 3-månaders son som vill höras och synas och vi ska i dagarna nu ta upp renoveringen igen efter en behövlig vila. När vi väl hinner sätta oss och titta på tv’n dag som kväll, finns det ALDRIG något att se på. Det hade varit skönt om vi alla kunde sätta oss i soffan med popcorn skålen och bara mysa.

  16. Mamma med tre

    Jag är själv på heltid med tre underbara barn. För att få allt ekonomiskt att fungera har vi inte några betaltv-kanaler och får nöja oss med tv1,2,4 och barnkanalen. Jag kan lova att vi skulle jubla så taket lyfter om vi skulle vinna!!!

  17. Angelica

    Det vore skitbra, alla bra serier börjar ju nu i höst men man hinner inte alltid följa tablåtiderna eftersom så mycket ska bli gjort. Jag ska flytta och börja studera igen vilket kommer ta upp hemskt mycket tid, att varva ner med tv4 play premium vore perfekt!

  18. tina klausen

    Jag blev med barn i maj. Sonen är sjuk det är mycket in och ut på tv. Det är omöjligt att följa serier och skulle därför vara underbart att kunna sätta sig ner och se en serie när det passar mig.

    Mvh tina:)

  19. Eva Gustafsson

    Jobbar skift så är stört omöjligt att se mina favoritprogram när de går, hade varit toppen att vinna ett play abonnemang så kan jag ha serie maraton under regniga hösthelger nedbäddad under en filt.

  20. Annika Andersson

    Jag älskar Hela Sverige Bakar, men kan inte titta på det i tvn eftersom vi inte har 7an. Men med tv4play premium kan jag sitta med datorn och titta när det sänds utan problem.

  21. Lotta Nilsson

    Barnprogram i all sin glans, barnen sitter ibland som trans..
    Det finns många som är helt ok, men slår knappast Astrid Lindgren på TV4 play!
    Välja kanal är inte alltid lätt, med TV4 Play kan det bara bli rätt!

  22. Jeanette R

    TV-programmens tider och vårt liv går i otakt, fast vi försöker styra upp tittandet utifrån tablåer blir det ofta bortfall av avsnitt här och där. TV4:s utbud är ofta bra så det känns smart att play för det ha!

  23. nettan

    Vi är en väldigt aktiv familj, träningar för barnen i princip varenda dag. Eller fredagar har vi ledigt 🙂
    Båda barnen och vi vuxna är otroligt mat intresserade, mannen är kock, dottern på 9 år lagar mat och vi umgås med likasinnade. Så när det kommer till TV så är det matprogram som går hem, men då både jag och min man har jobb som innebär kvällstid och dotterns träningar ibland slutar vid 20-20.30 så är det sällan vi kan följa någon serie på TV.
    Så play kanaler är ju verkligen toppen!
    Tycker absolut inte om att vara ”beroende” av tv tider, så ja play kanaler måste ju vara ett av de bättre påhitten på länge 🙂
    Sattsar de på barnfilmer och just Astrid Lindgren så är ju även det ett plus, tycker nästan de gamla härliga barnfilmerna blivit bortglömda tyvärr.

  24. Annika

    Detta behöver jag! Med alla måsten hela veckorna 24/7 så hinner jag aldrig se de programmen jag bestämt mig för att se. Kommer liksom på det när eftertexten rullar i bästa fall… Och om jag skulle råka komma ihåg och har tid så finns det ingen tv ledig. Så snälla rädda mig från denna eländiga situation och ge mig nyckeln till det heliga landet Play!!!

  25. My

    När man jobbar mycket & oregelbundna tider är det svårt att hinna se allt som ska göras & hittas på, tv4 premium hade ju varit en lösning för att kunna se det när det passar oss bättre! därför håller jag mina tummar & tår.

  26. Elisabeth

    Då vi i mitt hushåll inte har någon TV överhuvudtaget så vore det fint att under mörka höstkvällar framöver via playtjänst kunna välja & vraka ur det fina utbudet.

  27. Veronica

    Har en mycket energisk 3-åring här hemma som inte alls är intresserad av tv:n, de enda filmer han har fastnat för, och som han en stund kan sitta still och titta på, är Pippi och Saltkråkan. Så det skulle vara fantastiskt kul att se om övriga Astrid Lindgren filmer också kan få honom intresserad!

  28. Jessica Hellström

    Åhh Astrid Lindgrens filmer växte jag upp med, det hade varit grymt att låta min underbara son få göra det också, han älskar Emil och Pippi Långstrump och Ronja Rövardotter, tänk så roligt att han med Tv4 play premium se dem om och om igen när han vill. Det vill jag också göra, familjemys i soffan oftare med denna vinst, kan jag lova 🙂

  29. Ina

    Hejsan! Eftersom jag är totalt oteknisk har jag stoppat huvudet i sanden med allt vad play heter. Men om man skulle vinna får man faktiskt ta tag i det och göra dom 3 barnen glada.mvh ina

  30. Superquinnan

    I en familj på 6 personer där det mesta går i full fart vore det trevligt att kunna bestämma och ha tillgång till filmer och program när vi vill. Barnen älskar Emil och Pippi så de dagar vi inte är ute och busar kan vi slappa tillsammans i soffan.

  31. Amanda Nilsson

    Det perfekta sättet att slappna av efter en hektisk dag i plugget (läser till förskollärare och pendlar 3 timmar om dagen) och även det ultimata sättet att bli favorit-barnvakten!