Ecochicas

Häng med kollegor

Jag gillar ju alla mina loppi kollegor och det är ju både tur och skönt med tanke på att vi ”bara” är 6 personer totalt!

Jag har en gång jobbat på en firma där en person bokstavligen kom in och förpestade hela stämningen – det var helt hemskt faktiskt och det är farsinerade vad sånt gör med ett företag – det blir skitsnack, ingen blir motiverad, det blir ebb i kassan… Det är som en ond spiral!

Vi är jättenoga med folk vi anställer – det måste vara en ”gullis” liksom, det är precis lika viktigt som kompetens för oss!

Även om vi alla är superolika och ibland blir irriterade på varandra så finns det alltid respekt – och det är högt i tak! Sånt är ju busviktigt eller hur?

Vi umgås ställan privat – vi jobbar så mycket ändå – därför är det extra kul när vi faktiskt gör det – umgås privat alltså!

Har vi något annat att prata om då förutom jobbet? Jajjemen – Lisa som var och hälsade på oss på landet i går med sin lilla Maggie och sin Björn, har barn i exakt samma ålder och männen arbetar i samma bransch. Bara en sådan sak! Fast kanske att en och annan jobbfråga smög sig in…

Vi åt den fräscha thailändska rätten ”larb” (äckligt namn dock på en sån’ god rätt!), drack lite vin och promenerade ner till en härlig, fast blåsig, strand som dock badade i sol!

Sigge badade däremot i vattnet. Typ 100 gånger.Om den jycken egentligen en säl börjar bli en rätt relevant fråga kan jag säga…

Och Maggie var modig och badade minsann- årets första dopp!

Det är lååååångt kvar tills badkrukan Wågert kommer dit….

20140531-144153.jpg

20140531-144146.jpg

20140531-144228.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.