Ecochicas

Fötter som växer

Rufus växer i raketfart just nu. Hans skor – jag hinner inte med! Var vi inte på st 29 i förra veckan?!

Nu är vi plötsligt på 31-32!

Gillar inte att köpa skor till mig själv – men till barnen…. Oh yes!!

Var som vanligt inne på Oii och botaniserade.

Hittade dessa röda favoriter – han vill ha dem igen!

Och så älskar ju jag tigerskorna från Mini Rodini!

Var det även jag som klickade hem ett par små utsvänga jeans till Frankis och Albis?!

Hoppla….

Vad gillar ni föressten nya utseendet på Oii?

Jag har svårt för alla förändringar rent generellt skulle man kunna säga – men jag kämpar på. Mobilanpassat är bra!

20140429-222506.jpg

20140429-222511.jpg

20140429-222516.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Jag är inte så jätteförtjust i den nya designen som jag tycker är mycket svårare att hitta i. Det kan iofs mycket väl bero på prick samma sak som du är inne på = jag är en vanemänniska och gillar inte förändringar. Jag vänjer mig säkert 🙂 Det jag gillar minst i hela den här omgörningen är att det inte är fria returer längre. Jag kan ju på ett sätt förstå att det inte blir någon bra ekonomi i att erbjuda fria returer men det leder till att jag inte längre kan köpa tex skor av dom – pga svårt med storlekar på just skor. Synd för i övrigt älskar jag Oii <3