Ecochicas

En del dagar är bättre än andra..

Tisdagen var en synnerligen trevlig dag för mig!

Började dagen med att äta hotellfrukost med gulliga Vanja och Mikaela på Rica Hotell Stockholm – och eftersom jag är ett frukostmonster så gladde detta mig hela dagen!

Den där lilla croissanten som man bara unnar sig på hotell alltså ….. Mmm… Kittlar dödsskönt i kistan hela dagen, ha ha!

Och lägger sig som en liten extra volang sådär i midjan. Mindre skönt…

Sen bar det vidare av på möte med Birka Cruises – vi har ett spännande uppdrag för dem på g. Och det vaknas ännu en resa med fina båten i april minsann! Tjo ho!

Från båt och hav till en mindre pöl… Nämligen källan på Yasuragi – jag känner mig nästan hemtam där nu eftersom jag har haft förmånen och besöka det här stället så många gånger men det ÄR ju bara så HÄRLIGT!

Efter vår möteslunch så erbjöd de mig plötsligt att få gå ner och bada! Och ett sånt erbjudande tackar man inte nej till minsann!

Så jag unnande mig en timme med härligt bad i den varma källan utomhus och sedan intog jag den alldeles ljuvliga vaggstolen.

Vill ha en sådan! Den är så mysig att bli vaggad i … Man somnar som en liten bebis.

Insåg i duschen efteråt att Rufus ”konstverk” på mina ben inte lyckades gå bort helt i doppet.. Hans jädra spritpennor sitter banne mig som berget!

Efter allt detta var jag som ett solsken på kontoret på eftermiddagen kan jag säga!

20140226-210908.jpg

20140226-210913.jpg

20140226-210921.jpg

20140226-210926.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.