Ecochicas

Smalis dag

Asså, jag känner mig helt REFRESHED efter min lilla Skåne tripp dag!

Har träffat så mycket inspirerande varumärken och folk – och samtliga med sund livsstil i fokus – så frågan är om jag inte har gått ner ett kilo idag av bara farten genom att bara ha träffat dessa människor?!

Av ren inspriration tänker jag!

Inledde med att lyckas dundra in mitt i heliga ”klockan 10-kaffe”t hos Yves Rocher och blev där bjuden på både matnyttig information, fniss och sjukt gott nyttigt godis (ja det är sant!) – som jag för övrigt tryckte i mig redan i bilen typ 30 sekunder efter mötet….

Det någonting förjädra trevligt med Skåningar tycker jag – ni som läser bloggen ofta känner ju redan till mig ”vurm” för det platta landskapet
nere i söder… spana tex in den här kvartetten liksom, man SER ju att de är snällisar hela högen – I like!

Efter detta möte höll jag hårt i GPS apparaten som tog mig till
Midsona som arbetar med en rad varumärken som bla Naturdiet, Blutsaft och SuperNatural.

Vi har big plans för våren minsann – känns jättekul!

Och sedan tutade jag vidare i min lilla gråa hyrbil till Emporia. Och det gick inte av för hackor inte – det är Europas största köpcentrum. Mycket flott!

Hann sladda in en kortis på H&M också och ge min kusin, som är butikschef där, en kram innan det var dags att hasta vidare till vännerna på Viktväktarna .

Älskar deras påbörjade resa med att skaka nytt liv i deras tidigare lite trötta varumärkt – tycker att de gör det SÅ bra just nu med Shirey och ”Bak-Leila” i spetsen! Håller ni inte med, ni har väl sett Tv-reklamen, de ser ju fenomenala ut tjejerna!

Och glöm inte med alla olika siffror och bokstavsdieter som passerar oss alla med jämna mellanrum så finns det en som tryggt och stadigt håller sig kvar och levererar. Viktväktarna.

Har dock inte provat själv – men jag tycker att det ligger något attraktivt i det där att de har funnits så himla länge och fortfarande is standing stong. Det kanske är som de säger i reklamen ”för att det fungerar”?!

Så. Ni hör ju själva – inte undra på
att jag kände mig en volang i midjan mindre efter alla de där mötena!

20140121-220317.jpg

20140121-220325.jpg

20140121-220332.jpg

20140121-220338.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.