Ecochicas

Sovmetoder

Ja, finns det inte lika många olika sovmetoder som ungar tror ni?!

Jag är ju mycket för Gina Ford och rutiner som ni vet.

Den metoden går som en dans när de är små, men från att Rufus blev 3.5 (bytte från spjälis till vanlig säng) så har det varit stundtals jobbigt. Väldigt jobbigt. Och just nu är vi en fas där det är direkt uber-jobbigt…

Det kan ta upp till 2-3 timmar att lägga honom och då läser jag ibland 5-6 böcker men det är som han inte är kapabel till att komma till ro.

Och vad vet jag – det kanske är så? Den 3:e februari börjar vi ju nysta i allt det där…

Nu har vi iallafall fått reda på att proverna på allergin visar utslag på ägg och mjölk. Inga jättemängder men den ger utslag så nu blir det mjölk och äggfritt för hela slanten i en månad…. Utvärdering pågår kan man säga!

Bilden nedan är på min och Frankas lilla hand. Hon vill alltid ha det just så… Det stod inget om just detta in Gina Ford boken ska erkännas…

Och gudnåde om du släpper lilltassen för tiden… Då sitter man som i ett skruvstädet resten av kvällen!

Så om ni undrar vad vi gör kl 19.00 varje dag så är svaret att vi ligger på golvet bredvid två sängar och håller handen.

Man ligger där som Jesus ungefär med armarna utsträckta…. Mycket bättre att ligga på golvet än att hängas på ett kors brukar jag försöka att tänka när det omöjligt går att ändra ställning och man börjar bli lite mör i armarna….

20140115-211803.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susan

    Det finns andra sätt att lägga barnen om man inte är nöjd med situationen. Vi har fyra barn, 3, 4, 6 och 8 år gamla, som har sovit 12-timmars natt sedan de var 4 mån. Alla sover i sina egna sängar, är trygga och sover gott. Vem som helst kan lägga hela gänget och det tar Max 10 min och för det mesta går det ännu snabbare. Du får gärna höra av dig om du vill veta mer. Hoppas allt går bra med flytten. Trist bara att lämna ett hus ni trivs i och att det är lika mkt jobb att flytta 200 meter som 200 km.

    Hälsn Susan