Ecochicas

Vill ha!

Om någon JÄTTERIK mot förmodan skulle titta in här på bloggen tänkte jag…
Jamen, det kanske finns någon som plötsligt hittar 6000:- spänn under ja, låt oss säga sin madrass och inte vet vad de ska göra?!

Då vill jag bara passa på att nämna att det går bra, jättebra faktiskt, att köpa en sådan här väska till mig… Vill haaa!

20130929-163116.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda G

  Jag fick min förra sommaren och det är verkligen lycka. Ja jag vet, sjukt att säga som om en väska. I år fick jag en till lv, en speedy som komplement till neverfull. Samma sak där, jag blir helt lycklig när jag ser den.
  Så jag säger återigen, unna dig den! Maken får väl pynta tycker jag!
  Det är en investering som tjejerna kan ta över sen! Jag har två findyrväskor och tre tjejer så nästa sommar blir det en till dåså det blir jämt mellan dem sen 🙂
  Köööööööp!

  1. Loppi-Charlotta

   Allså, jag måste nog ta och ”investera” i en sådan här väska…
   Ska bara sälja huset först tänker jag…

 2. Camilla

  Köööp. Fast jag hade också haft svårt att unna mig och motivera köpet trots att det hade gjort mig glad många år framöver. Däremot kan jag lätt köpa vinterkläder, stövlar, regnställ osv till ungarna i svindyra ”kvalitetsmärken” utan att blinka, trots att det bara används en säsong (säljer vidare en del, men ändå). Borde omvärdera mina inköp helt klart.

 3. Linda G

  Har en och det är den bästa mest mångsidiga väskan ever. Rymmer allt och lite till.
  En investering! Köpköpköpkköpköööööp!