Ecochicas

REA feber och Polarn O. Pyret tävling

Det här med rea är ju bara så härlig…. Det känns som man ”sparar” pengar! mycket bra, eller hur?

Alla de där nätshopparna… Det är liksom så väldans klickvänligt alltihop…

Mina rea-favoriter just nu är Polarn O. Pyret och Oii.se

Jag anser mig göra ”fynd” var och varannan dag minsann.

Trycker på ”betala efter sommaren knappen” och ignorerar… Farligt. Men ack så härligt…

Hörrni’, nu ska vi inte hamna i någon slags gemensam ”Lyxfällan” här inte!

Eftersom jag är stolt bloggpolare med Polarn O.Pyret så har jag lagt vantarna på 3 st presentkort à 100:- – perfekt att ha närande hår på reajakt!

Nedan ser du mina reafynd till tjejerna!

Motivera varför just du vill ha ett POP presentkort i kommentarfältet!

Jag drar 3 vinnare på fredag!

Lycka till!

20130624-163524.jpg

20130624-163528.jpg

20130624-163532.jpg

20130624-163536.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Skulle vilja vinna för att kunna ge min son några nya kalsonger, han har varit blöjfri några månader och behöver helt klart både fler och nya storlekar. Så kul och så stolt.

  2. Emma W

    har en liten goding som bara vill ut, ut , ut hela tiden och då går det åt kläder, speciellt när man håller på och upptäcker världen och vänder på varje sten 🙂 . Till hösten är det även dags för dagisstart och antar att det inte kommer att gå åt mindre kläder då, så ett tillskott till garderoben skulle inte sitta fel.
    [email protected]

  3. Moa Pettersson

    Åh våran Lill Fis börjar på dagis till hösten så en skal overall till höstens ute plask & lek skulle inte sitta fel. ”Polarn och pyrets kläder med ränder får oss föräldrar att spändera i mängder. Vackra toner i rosa vitt och blått kan inte annat än att bli flått. Jag köper allt från topp till tå, allt för pryda våra små! Ett presentkort till vår lilla tös gör att mamma kan shoppa tills hon blir medvetslös” 😉 du förstår att jag vill vinna, super bra blogg btw!

  4. AnnaJ

    Storebror behöver en badrock,
    men efter rean blir den nog bara en sock.
    100kr hos PoP skulle sitta bra,
    för det är en randig jag allra hellst vill ha.

    /Anna

  5. Matilda

    Hej! Tävlar gärna 🙂

    Jag har inte reashoppat ett enda plagg i år, eftersom vi prioriterade att köpa diskmaskin istället. Dock finns mitt köpsug kvar och i augusti börjar sonen dagis så ett presentkort att lägga på något nytt till honom skulle vara roligt att vinna! 🙂

    Kram Matilda

  6. madde

    ÅH jag vill vinna av den anledningen att jag har 2 st fina barn som jag älskar att shoppa till DOCK skulle jag använda presentkortet på att köpa ngt extra fint till lillebror som anländer i juli, ett fint åka hem från sjukhuset set:)

  7. Therese

    Jag älskar deras randiga kläder så det hade varit så kul att vinna ett presentkort. Så kunde jag köpa något fint till någon av mina söner. Om man dessutom hittar något på rean så räcker pengarna till ännu mer kläder. Vem älskar inte rea 🙂

  8. Ann-Christin Wikström

    Önskar att kunna överraska min dotter som kommer o hälsar på från Seattle med sina små. Jag, mormor, är ju arbetslös så inte så lätt att shoppa loss …Och jag vet att Polarn o Pyret står högt i kurs hos min dotter 🙂

  9. Jessica S

    Min dotter kommer ständigt hem med trasiga strumpbyxor. Förrådet behövs fyllas på inför hösten! Jag vill inte att hon ska se ut som en trashank!

  10. Sarianne

    Om jag säger så här, RANDIGT, har jag fått din uppmärksamhet då?
    Fullkomligt älskar randigt, åt vilka håll de än vill bara det är randigt, 48/49 plagg i fröken J:s rum är randiga och det är knappast någon slump, liksom suger mig maniskt mot alla randiga plagg som kommer min väg. Nu till nästa punk på övertalningslistan är att en viss femåring här hemma har sett Lotta på Bråkmakargatan och tyckte efter det att hon skulle styla om ett par plagg, det återstår inte längre 48 randiga hela plagg i garderoben. Så motiveringen blev efter mycket svammel helt enkelt att jag gärna skulle vilja fylla på med randigt igen och det hittar jag garanterat alltid på PoP.

  11. Karolina

    Om jag vinner skulle jag köpa något fint till vår minsta lilla tjej och glädjespridare som blir ett halvår om några veckor. Med två storasystrar har hon knappt fått något nytt sedan hon föddes. Gillar Po.P jättemycket, de flesta av deras plagg håller för flera barn.

    Tack för att du bjussar på delar av ditt liv, jag känner igen mig i mycket!

  12. Evelina

    Gillar Polarn o pyret och gillar reor, så att vinna ett presentkort vore ju finemang för då kan man ju shoppa lite till 😉
    För ett presentkort innebär ju inte att det blir billigare shopping, det innebär att man kan klicka i en sak till 😉

  13. Pernilla

    Jag skulle köpa en ny windfleece åt killen eller så något mysigt åt den kommande bebisen. 🙂

  14. Johanna

    Kul med tävling 🙂 Jag skulle behöva ett presentkort för att jag plötsligt märkt att min stora tjej plötsligt växt så mycket att allt tycks vara för kort i armar och ben 🙂 Så att gå och shoppa en ny sommarklänning att ha på den efterlängtade (vi räknar ner veckor nu!) västkustsemestern skulle vara PERFEKT. Hälsningar, Johanna

  15. Eva-Lis

    Hej!

    Jag skulle bli jätte glad om jag vann presentkortet för jag ska bli ”bonus-farmor” inom det närmaste. (tiden går ut i morgon). Läser din blogg nästan varje och facineras över din kreativitet för Loppi och dina 3 små barn samt att du ofta nästan alltid tänker på andra!

    Må väl och ha en skön semester!

    Kram Eva-Lis I Dalarna

  16. Jessica Svensson

    Hej,
    Tack för en härlig blogg.

    Ett presentkort på polarn skulle sitta fint då min lilla Alice börjar dagis till hösten och skulle behöva en ny höstgarderob. 🙂

    1. Loppi-Charlotta

      De fanns i tjejernas storlek också, men inte på nätet – men de ligger hemma i Stockholm…. Så det fick bli en bildnödlösning!
      Älskar när de blandar sådär med tex prickigt! Eller randigt – såklart! Kram

      1. Christel

        Ja det är fina kläder =)
        Skulle inte ha något emot ett presentkort därifrån att handla till mina barnbarn som består av 2 flickor och 4 pojkar och en till som är beräknad till i slutet av Juli =)
        En hel del att handla till med andra ord =)

  17. Sophie

    För att jag väntar mitt första barn i november och är just nu inne på nätet och letar yttepyttekläder 🙂 ja sen är jag luspank också hehe

    Ha en skön dag!