Ecochicas

Välling hemlevererat

Ett av mina bästa kvällsnöjen är att åka och storhandla. Själv tack!

Älskar att få där i gångarna på Willys och ”skrota runt”. Och alltid stöter man på någon man känner!

Jag vet inte riktigt vad detta ”intresse” säger om mig riktigt …. Det osar ju inte direkt rock n’ roll att hänga på Willys om kvällarna … Jag och min kundvagn liksom…

Vagnen fylls sakta på tills den är jättefylld och sen kommer ett litet hack i allt de mysiga – betalningen och släpa allt till bilen. Men sen blir det trevligheterna igen och det handlar om att fylla kylskåpet.

Jag gillar verkligen fyllda kylskåp. Det är något tryggt över det. Och vuxet.

Som när man är hemma hos mamma, där är det alltid fullt i kylen.

I går kom dessutom leveransen från Otto.som fyllde upp fin fint i kylen!

Japp, vi kör med hemleverans av välling. Så himla fiffigt och inte alls så mycket dyrare faktiskt!

Och den här är färsk och ekologisk vilket känns bra! Jag kan inte säga att den smakar så bra så jag skulle vilja dricka den själv men tjejerna fullkomligt bäljar i sig Otto’s… De är som små ”kaffemostrar”….fast med välling då.

Får de inte sin flarra kl 18.30 sharp på kvällen blir det minsann dålig stämning och gnälligt i lägret.

20130528-211924.jpg

20130528-211938.jpg

20130528-212024.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.