Ecochicas

Bästa familjebilen

Tanken är att vi ska dra ner på kostnader och byta ut våra bensinslukande fordon.

Och visst, det kan väl ha hänt att jag har gnällt på att ”bussen” jag rattar är precis dösvår att parkera i stan men förutom detta så gillar jag faktiskt vår buss. Speciellt på långresor.

Men nu har mannen gjort något slags byte och kom hem i veckan jättenöjd och sa: ”Här är din nya bil! Super- snabb som fan och det blir 2500:- billigare!”

Jag kan inte ett dugg om bilar. Verkligen ingenting. Men jag är helt på det klara med att jag har 3 barn och 3 bilbarstolar som ska få plats. Gärna även en dubbelvagn och Nicki såklart.

Titta nu på bilden nedan.

Frågor på det? Vänligen maila till [email protected]….

20130223-234458.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda G

    Hahahaaa, jag var helt insnöad på att jag skulle ha en tt…med tre barn. Mrn det sprack när jag inte fick in buggan i bakluckan. Babyskyddet gick in i framsätet med våld. Och ja, de andra två barnen hade jag fått vika dubbelt för att få in i baksätet. Letade sätt att göra buggan mindre på för jag skulle ju bara ha en sån…men nej, jag fick ge mig.
    Kan säga att jag fortfarande drömmer om en tt…men det fr bluåi när ungarna är stora nog att ta sig in och ut ur bien själva.

  2. Charlotta

    Hej, måste bara säga att jag älskar din blogg. Den får mig på gott humör och ibland, som efter ditt senaste inlägg, att skratta så att tårarna rinner. Kram

  3. becks

    Hahaha, jag dör!!! Själv hade man blivit fly förbannad, det där med män och logiskt tänkande går inte alltid ihop…

  4. Anna

    Är det mannens bil som syns i bakgrunden ? Skulle i så fall sätta en peng på att scenariot ” ta du min bil så kör jag din lilla svarta” kommer att utspela sig inom kort. Män och bilar , en relation som inte går att sätta ord på.