Ecochicas

Inflammation i armen

Tennisarm, för mycket skärmtidsarm, bära tvillingarm, måla tavlorarm …. Kalla det vad du vill, jag har lyckats dra på mig någon form av inflammation i armen.

Mannen tror att jag har drabbats av ”bloggarm”….
Jag har haft ont i armen ganska länge men äh, det går väl över har jag tänkt.

Det har det inte gjort. Nu går jag här hemma med verk och någon slags hemmagjord mittella.
Höger arm såklart. Great…

Fasiken också, det här har jag verkligen inte tid med…

Någon som har erfarenhet av detta? Tips?

20130127-193516.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgitta Hagebratt Hurtig

    Samma här! Jag har haft ont i vänster överarm (och armveck, utsidan) i snart 3 veckor nu. Är det klokt!! Värk så länge!! Jag tar en tradolan + två alvedon och det hjälper efter en halvtimme. Så slipper jag värk i någon timme men blir i stället yr i huvudet). Sen kommer värken krypande igen och efter ett litet tag svåra smärtor. Detta är för lessamt!!

  2. Caroline

    Låter som golfarmbåge! Fick det för två år sedan, arbetar på småbarnsavd på förskola och bar den klassiska på höften… Inte bra! Fick efter ca ett år en kortisonspruta och nu är det i princip borta! Med diskbråck och förslitningsskador i ryggen är det inte så svårt för mig att minimera bärandet. Inte lika lätt i hemmet för dig dock!
    Hoppas du mår bättre snart!
    Kram Caroline som läser varje dag!

  3. Annika

    Jag hade tennis armbåge för nåt år sedan, spelade tennis, bar på småbarn mm, fick akupunktur hos sjukgymnast
    ca 10 ggr och det hjälpte faktiskt, nu har jag småbarn igen och då känner jag att det kommer tillbaka
    men kan rekommendera akupunktur.
    Annika

  4. Laila

    Det gör ONT jag vet. Prova med akupunktur med efterföljande träning: Håll armen rakt framför dig vinkla handen/ fingrarna mot taket och vrid sedan handen till höger och vänster en stund. Upprepa så ofta du kan. Gjorde susen på mig. Vi-Kenneth och jag- vill ju inte tappa vår underhållande kvällsläsning. Vi följer era olika äventyr med spänning…….
    Kram från Skåne.

  5. Ulrica

    Charlotta,
    smörj med voltaren och gå på akupunktur. Om det inte hjälper så är det nog cortisonspruta som gäller. Jag har haft i båda armbågarna och det har slutat med cortisonsprutor båda gångerna. Det har inte kommit tillbaka och vänder rätt snabbt efter sprutan.

    Lycka till!

    /Ulrica

  6. Monika

    Tror att det bara är vila från bloggen ett tag, säg 1 vecka kanske. Sen börja använd vänster hand. Jag fick samma besvär som plågar dig nu och det enda som hjälpte var först vila och därefter vänster hand, det känns lite avigt till att börja med när man är högerhänt men går förvånansvärt bra efter ett tag. Nu har jag använt vänster hand snart ett år och är lika flink i den som tidigare i höger. Däremot har det inte fungerat att byta till höger igen, så fort jag försöker får jag ont. Kan tillägga att jag har jobbat med datan som arbetsredskap sen tidigt 90-tal. Hoppas att det ordnar sig för dig.

  7. Mia

    Hade likadant för några år sedan och det som hjälpte mig var enkel styrketräning, inte ofta men 1-3 ggr i veckan. Kanske svårt att hinna med….