Ecochicas

Hänt extra

Pass på. Wågert frotterar sig med kändisarna i nya nummret av Hänt Extra minsann…

Eller ja, Musse Pigg, räknas han som kändis?! Han känns iallafall bra mycket hetare än någon upp pumpad Gladiator med något tackey namn, eller hur?

”Så kan du väl posera med någon av dina gäster Charlotta?” frågade plötsligt en av reportrarna på plats.

Ehh… Jaha, hur då liksom?!

Jag känner ju ingen privat direkt och det är knappast så att man slänger armen runt t.ex Börje Salming för att be honom ”tjocka in sig” på en familjebild bara sådär. Det blir liksom ”Finn fem fel, vem ska bort?”…

Nämen ni vet… ”jaha ja, där är Börje Salming och hans familj och så hon i rött då, vem är det? En granne? Hysteriskt fan?! Svärmor?

Nä vet du vad, Bindefelft är mycket mer ”hej och kindpuss” med kändisarna än vad jag är och någonsin kommer att bli eller att ha intention att vara.

Jag är bara en jäkel på att finna rätt folk och bjuda in till kul tillställningar och få press på det!
En liten, liten firre i den stora ”arrangera röda mattan kändis event-ankdammen”….

Så det fick ju bli som det blev. Jag poserade helt sonika med Musse och Mimmi Pigg på Disney On Ice premiären. Jag tror dessa kanske var ryska konståkare för Musse och Mimmi sa inte ett ord… Passade mig utmärkt!

Men fantastiskt kul att se att Hänt Extra har gjort ett DUBBEL uppslag och även uppslag i Tidningen S och svensk damtidning etc – det rullar in s.k ”vimmelpress”!

Och det är fin fint de’! Det betyder nämligen att jag får en mycket nöjd kund och sånt gillar vi!

20130122-215850.jpg

20130122-215857.jpg

20130122-215903.jpg

20130122-215913.jpg

20130122-215934.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Ja, jag såg det 🙂 Såååå snygg o fräsch som vanligt 😉 Hoppas allt e bra m dig o familjen och att ni har det toppen i fjällen. Blir riktigt avis…..det e ju verkligen the place to be just nu……. Ha det så bra så hoppas jag vi ses nåt snart på nåt skoj, många kramar Lina