Ecochicas

Nu börjar helvetet…

Ja, alltså för många vovvar!

Vår Sigge är sjukt skotträdd och har redan parkerat sig längst in under Rufus säng där han ynklig ligger och darrar som ett asplöv.

Det är hemskt att se honom så rädd och inte kunna hjälpa honom mer. Vi har verkligen gjort ALLT men inget verkar hjälpa.

Hundpsykolog, dap-spray, medicinering och förra året fick vi någon slags rogivande skiva för skotträdda hundar från en veterinär. Men nähä, Siggan han fortsätter bara att darra….stackarn!

Faktum är att det brukar ta flera månader för Sigge att hämta sig från nyår. Plötsligt så vägrar han att gå någon speciell promenad som övrig tid på året går alldeles utmärkt att svassa runt på….

I morse körde han upp mig kl 4. Dags att lyfta på benet tydligen. Då var det tyst och lugnt utomhus. Det bara gick inte att få ut honom i går kväll nämligen.

Som grädde på moset så har hans högt älskade husse varit borta i natt. Husse är nämligen och kalasar inne i stan och sover på hotell. ”Kan vara skönt att sova ut”….

Ehh… Vänta nu här, sova ut? Gör han inte det typ varje dag eller har jag missat något här?!

Nu ska jag och Rufus iallafall åka in till stan och ha ”kul dag”! Bio och skridskor i Kungsan med matsäck står på schemat. Biltvätt, äta röd korv på Legoland (kan bli svårt!) och panta tomglas önskades också.

Om ni således ser en familj runt lunchtid på Sergelbiografen där mamman och sonen ser hyfsat pigga ut, men som har ett zombieliknande bihang i släptåg… ja, då vet ni vilka det är!

Ska vi slå vad om att mannen kommer att säga: ”Rufus, vill du gå på Mc Donalds i dag?”

Ni kan ju gissa vem som ska sova i morgon….

20121229-094820.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.