Ecochicas

En oväntad släkting

Min kusin Rebecka var i full färd att förbereda det sista inför en av hennes bästa vänner, Malin, bröllop med blivande maken Linus, när telefonen ringde och hon fick höra sitt livs överaskning…

Detta var i augusti och alltså några dagar innan bröllopet.
Linus och Malin satt med placeringen och som man gör så går man igenom namnen.
Linus pappa hajade till när Rebeckas efternamn nämndes.
Du, vad heter Rebeckas pappa? Och vad heter Rebeckas farfar?

Det visade sig att Linus och Rebecka hade samma farfar. Vilket även är (well, ”var”) min farfar….vi är alltså kusiner allihop!

Farfar Gösta, dvs min pappas pappa, hade alltså haft en affär On The side så att säga, vilket resulterade i Linus pappa Kenneth!

Jag har känt till länge att pappa hade en halvbror, det var ingen hemlighet. Det kom upp redan 1979 när farfar dog. Och i ärligheten namn var det ingen som blev jätteförvånad. Farfar var lite av en ladiesman och strulputte.

I går träffade jag och syrran Kenneth för första gången. Om vi var nervösa? Nä, faktiskt inte. Har han några gener som är som pappa så måste det var en bra kille tänkte vi!

Syrran, jag och mina två andra kusiner, Lovisa och Petra, hängde med in i värmen på fiket där vi mötte Kenneth i går. Ute blåste det och var riktigt trist vädrer men inne var det varmt på många sett.

Vi fann varandra direkt, ritade släktträd för Kenneth, babblade och skrattade åt att det är en skön släkt, lite småknas och dysfunktionella på sina ställen, men ett gäng starka kvinnor är The Wågerts minsann och det är härligt att säga att ALLA kusiner har kontakt och tycker om varandra.
Det måste vara oerhört mycket för Kenneth att ta in…. Vi ska ha stor släktträff på landet hos mig i sommar så nu lär han väl aldrig bli av med oss ha ha!

20121126-105005.jpg

20121126-105011.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.