Ecochicas

Om att bli ”strutsad”…

Alla har väl blivit ”strutsade” någon gång i livet, eller?

Det betyder alltså att blir ignorerad. Folk som inte återkopplar på något sett och därmed stoppar huvudet i sanden och idiotiskt nog tror att saker och ting ska ”försvinna”. Bara sådär!

Och se det där, det kan banne mig vara det värsta jag vet! Det och människor som inte kan säga förlåt… SÅ tröttsamt. Hur svårt kan det vara undrar man ibland? Uppenbarligen jättesvårt har det visat sig….

Inte nog med att det är fräckt och fegt, det är ju så himla korkat….

En kille som säger ”Vi hörs!” brukar vara ett varningtecken på att du har med en strutsare att göra. Det betyder nämligen precis tvärtom: ”Nej, jag vill INTE träffa dig igen men jag är en feg jävel så det törs jag inte säga utan i stället så… Guess what?- strutsar jag dig och så hoppas jag på att du någonstans ska fatta mitt budskap om jag ignorerar dig i stället….

Rufus får aldrig bli en konflikträdd fegis som, ve och fasa, strutsar folk! Och i synnerhet inte tjejer… Jädrar i min låda vad arg jag skulle bli!

Jag tycker att det är så intressant att även en del vuxna människor kan ägna sig åt väsentligt strutsande.

Vi hade t.ex en kund som inte dök upp på vårt event i lördags. Trots att vi har varit i kontakt med varandra sen i mitten på oktober.
Bara slutade att höra av sig, svarade inte på mail eller mobilen… Hur är man egentligen funtad då?! Ingen, och då menar jag ingen, har så mycket att göra så de inte kan svara på en persons fråga om den vid upprepande gånger har sökt kontakt.

Nä, ignorera ALDRIG! Sånt är bara för fegisar och sånt pysslar vi ju inte med eller hur?
För övrigt så hade jag ett meddelande på min mobil från den strutsande kunden. Hon sa förlåt säkert 20 gånger och var uppenbarligen väldigt ångerfull.
Stort och bra att hon kunde säga förlåt. Så nu gillar jag henne igen.
Bara synd att jag var tvungen att sätta koncernchefen på kopia innan hon hörde av sig…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.