Ecochicas

Wågerts lördag

Har ju hängt i Arninge större delen av dagen och av förklarliga själ så passerar det ett och annat barn på ”Barnens Hus”… Jag fick akut hemlängtan till mina egna små troll och vid kl 14 så var jag på väg hem igen.

Satt på altanen med tjejerna, tog en tupplur med Rufus och sedan hoppade jag snabbt i ett par jeans för att åka på årets första (och enda misstänker jag!) kräftmiddag (Pelle vägrar kalla det ”kräftskiva” med förklaringen -”Vi skippar ju hattarna! Och skönsången…”)

Pelle och Lida hade gjort så fint och jag och mannen kände oss lite fåniga som inte åt upp formfranskan som de underbara, smörstekta kantarellerna låg på… tur att det inte är bara vi på middagen!
När värdparet sen rullade ut en äppelpaj som såg alldeles maaaagiskt ut så tyckte vi att det här med Lchf mest kändes fånigt… Men vi lyckades faktiskt stå emot, vi slevade i oss grädde med nötterna som låg på pajen i stället.

Vid midnatt så åkte vi hemåt igen… Jag tror bestämt att någon har lyckats plocka upp tjejernas förkylning… Vad är det med dessa bebis baciller, rena rama ”killer baciller” som verkar kunna decka vem som helst… Har sjuk(t) (ja, förmodligen!) ont i halsen…. Buuu!

20120826-003617.jpg

20120826-003630.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.